Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Sådan bliver Polestar 3

Den helelektriske SUV lanceres i 2022.

Skrevet af / 07/12/2021 - 09:00
Sådan bliver Polestar 3

Polestar giver os oplysninger om deres kommende modeller i små dryp, og det er ikke første gang, vi skriver om Polestar 3. Denne gang er budskabet, at den nye model, der lanceres næste år og skal bygges i USA og Kina, skal øge salgstallene markant i forhold til dette års forventede 29.000 biler.

Hvilket ikke er meget i det store billede, men med kun én bilmodel (okay, så to) er det et respektabelt antal.

Polestar 2 skal produceres i Charleston, South Carolina, til det amerikanske marked og sandsynligvis i Kina til resten af verden.

“Vi kommer til at bygge i USA for amerikanerne. Vi planlægger at lancere Polestar 3 i 2022 som en premium el-SUV, og den bliver førende inden for design af elektriske SUV’er. Det bliver også den første Polestar-bil bygget i USA,” siger Polestars CEO, Thomas Ingenlath.

Ingenlath var for nylig i New York, hvor han fortalte, at Polestar 3 bliver en af de mest klimavenlige biler på markedet. Den vil også kunne leveres med autonom styring ved motorvejskørsel ved hjælp af LiDAR-sensorer fra Luminar og centraliseret computerkraft fra Nvidia. Next-level selvkørsel, med andre ord, uden at det blev uddybet mere.

Som navnet antyder, bliver Polestar 3 den tredje model i et voksende sortiment og skal være med til at bringe Polestar ind på mindst 30 globale markeder inden udgangen af 2023.

Med flere nye bilmodeller sigter Polestar mod at tidoble deres globale salg fra omkring 29.000 biler i 2021 til 290.000 biler i 2025.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Polestars hurtigste bil er en drøm på langtur

Tesla-batterier: - Nedbrydes næsten ikke

Ammoniakmotor truer elbiler

Fisker er tæt på afgrunden

Firkantet charme fra Fiat

Luksus-familiebilen kører som et lyn

Meget imponerende debut

Nyt infotainmentsystem og op til 600 km rækkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - endte på skadestuen

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Scroll to Top