Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 09Deltag

Nyhed

Sådan bliver Polestar 3

Den helelektriske SUV lanceres i 2022.

Skrevet af / 07/12/2021 - 09:00
Sådan bliver Polestar 3

Polestar giver os oplysninger om deres kommende modeller i små dryp, og det er ikke første gang, vi skriver om Polestar 3. Denne gang er budskabet, at den nye model, der lanceres næste år og skal bygges i USA og Kina, skal øge salgstallene markant i forhold til dette års forventede 29.000 biler.

Hvilket ikke er meget i det store billede, men med kun én bilmodel (okay, så to) er det et respektabelt antal.

Polestar 2 skal produceres i Charleston, South Carolina, til det amerikanske marked og sandsynligvis i Kina til resten af verden.

“Vi kommer til at bygge i USA for amerikanerne. Vi planlægger at lancere Polestar 3 i 2022 som en premium el-SUV, og den bliver førende inden for design af elektriske SUV’er. Det bliver også den første Polestar-bil bygget i USA,” siger Polestars CEO, Thomas Ingenlath.

Ingenlath var for nylig i New York, hvor han fortalte, at Polestar 3 bliver en af de mest klimavenlige biler på markedet. Den vil også kunne leveres med autonom styring ved motorvejskørsel ved hjælp af LiDAR-sensorer fra Luminar og centraliseret computerkraft fra Nvidia. Next-level selvkørsel, med andre ord, uden at det blev uddybet mere.

Som navnet antyder, bliver Polestar 3 den tredje model i et voksende sortiment og skal være med til at bringe Polestar ind på mindst 30 globale markeder inden udgangen af 2023.

Med flere nye bilmodeller sigter Polestar mod at tidoble deres globale salg fra omkring 29.000 biler i 2021 til 290.000 biler i 2025.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Snart behøver du ikke at oplade din elbil

Nu kommer Tesla Cybertruck endelig på vejene

Mercedes klar med første højhastigheds-ladestation i Europa

Se den elektriske byfræser i Gøteborg

Verdens første af sin slags

Elbil fra ... Xiaomi!

Twingo bliver superbillig

Nyt el-løbehjul fra Segway

Her er Volkswagens første elektriske stationcar

Rivian går "trick or treat"

Honda, Lexus og Toyota viser fremtidens elbiler

Dynaudio i prisvenlig elbil

0
Scroll to Top