TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sådan bliver Polestar 3

Den helelektriske SUV lanceres i 2022.

forfatter
Publiceret 07/12/2021 - 09:00

Polestar giver os oplysninger om deres kommende modeller i små dryp, og det er ikke første gang, vi skriver om Polestar 3. Denne gang er budskabet, at den nye model, der lanceres næste år og skal bygges i USA og Kina, skal øge salgstallene markant i forhold til dette års forventede 29.000 biler.

Hvilket ikke er meget i det store billede, men med kun én bilmodel (okay, så to) er det et respektabelt antal.

Polestar 2 skal produceres i Charleston, South Carolina, til det amerikanske marked og sandsynligvis i Kina til resten af verden.

“Vi kommer til at bygge i USA for amerikanerne. Vi planlægger at lancere Polestar 3 i 2022 som en premium el-SUV, og den bliver førende inden for design af elektriske SUV’er. Det bliver også den første Polestar-bil bygget i USA,” siger Polestars CEO, Thomas Ingenlath.

Ingenlath var for nylig i New York, hvor han fortalte, at Polestar 3 bliver en af de mest klimavenlige biler på markedet. Den vil også kunne leveres med autonom styring ved motorvejskørsel ved hjælp af LiDAR-sensorer fra Luminar og centraliseret computerkraft fra Nvidia. Next-level selvkørsel, med andre ord, uden at det blev uddybet mere.

Som navnet antyder, bliver Polestar 3 den tredje model i et voksende sortiment og skal være med til at bringe Polestar ind på mindst 30 globale markeder inden udgangen af 2023.

Med flere nye bilmodeller sigter Polestar mod at tidoble deres globale salg fra omkring 29.000 biler i 2021 til 290.000 biler i 2025.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Verdens hurtigste budbil? Tager dine e-handelspakker fra 0 til 100 km/t på to sekunder.
Førsteklasses komfortekspres BMW iX xDrive40 er et lækkert sted at være på både lange og korte ture (opdateret med rækkevidde ved sommerkørsel).
Tjek hvor meget bagage du kan have i din elbil Nogle elbiler kan ikke trække en trailer, andre kan ikke tage taglast. Her kan du se, hvilke der kan hvad. Og hvor meget.
Fransk flirt Lidt luksus har aldrig skadet nogen, mener franske DS Automobiles. De har fuldstændig ret.
Nu ved vi hvordan Polestar 5 skal se ud Der er gode grunde til at tro, at den kommende Polestar 5 vil se sådan ud.
Lækker og elektrisk med god rækkevidde Peugeot e-408 bliver en stor crossover med god rækkevidde.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend