Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Her er tre nye Polestar-modeller

Fem Polestar-modeller inden 2024

Skrevet af / 28/09/2021 - 12:15
Her er tre nye Polestar-modeller

Tilstrækkelig mange ser ud til at have troen på Polestar som elbilproducent, til at værdivurderingen på den kommende børsnotering hos Nasdaq tegner til at ligge på samme niveau som Volvos værdivurdering. Altså omkring 20 milliarder US-dollar.

Det skyldes normalt, at investorer betragter Polestar som et selskab med potentiale til betydelig vækst, og det er muligt, at de ved – mindst – det samme, som vi ved:

At Polestar vil lancere tre nye bilmodeller inden 2024.

Polestar 2 har solgt relativt godt – hele 10.000 eksemplarer har fundet deres ejere i 2020, og indtil videre tyder salget i 2021 på, at Polestar knuser det tal med en ganske komfortabel margin.

Det er dog alligevel et lavt kvantum for en bilproducent, selv med bare én model, men det ændrer sig hurtigt, hvis man skal tro Polestar, der mener, at de vil nå 290.000 biler inden 2025.

Vi har allerede fortalt om Polestar 3, som kommer til næste år. Den deler den elektriske drivlinje med den kommende Volvo XC90 og bliver en coupe-lignende SUV med et mere sportsligt design end normalt for en SUV.

Efter 3’eren vil en mere kompakt og sporty SUV kaldet Polestar 4 se dagens lys. Her taler man om 2023, og året efter får den følge af en Polestar 5, der bedst kan beskrives som en Volvo S90 eller Tesla Model S, hvad angår størrelse og stil.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er VW's stationcar

Teslas Cybertruck ruster

Folkemængde går amok på førerløs bil

Sverige i front: Første elektriske sne-scooter på vej

El-løbehjul for rå gamere

Porsche Taycan får mere kraft og rækkevidde

Denne her har mange ventet på

Får firehjulstræk og lavere pris

Nu kan du bestille Polestar 4

Apple Car i 2028?

Nu kommer Teslas "folkevogn"

Porsche Macan bliver helt elektrisk

0
Scroll to Top