TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Her er tre nye Polestar-modeller

Fem Polestar-modeller inden 2024

forfatter
Publiceret 28/09/2021 - 12:15

Tilstrækkelig mange ser ud til at have troen på Polestar som elbilproducent, til at værdivurderingen på den kommende børsnotering hos Nasdaq tegner til at ligge på samme niveau som Volvos værdivurdering. Altså omkring 20 milliarder US-dollar.

Det skyldes normalt, at investorer betragter Polestar som et selskab med potentiale til betydelig vækst, og det er muligt, at de ved – mindst – det samme, som vi ved:

At Polestar vil lancere tre nye bilmodeller inden 2024.

Polestar 2 har solgt relativt godt – hele 10.000 eksemplarer har fundet deres ejere i 2020, og indtil videre tyder salget i 2021 på, at Polestar knuser det tal med en ganske komfortabel margin.

Det er dog alligevel et lavt kvantum for en bilproducent, selv med bare én model, men det ændrer sig hurtigt, hvis man skal tro Polestar, der mener, at de vil nå 290.000 biler inden 2025.

Vi har allerede fortalt om Polestar 3, som kommer til næste år. Den deler den elektriske drivlinje med den kommende Volvo XC90 og bliver en coupe-lignende SUV med et mere sportsligt design end normalt for en SUV.

Efter 3’eren vil en mere kompakt og sporty SUV kaldet Polestar 4 se dagens lys. Her taler man om 2023, og året efter får den følge af en Polestar 5, der bedst kan beskrives som en Volvo S90 eller Tesla Model S, hvad angår størrelse og stil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny generation af Harley-elcykel får Google Cloud De nye modeller gemmer næsten alle nyheder på indersiden.
Bliver Fisker Ronin den el-sportsvogn vi venter på? Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.
Det er nu du skal købe Tesla Model Y Hvis du bestiller en Model Y nu, behøver du ikke længere at frygte overvægt. Bagagen er også bedre sikret.
Mere miljøvenlig Polestar 2 Polestar opdaterer Polestar 2 og reducerer klima-aftrykket.
Verdens smarteste elcykel i to nye udgaver Elcyklernes svar på Tesla er klar med to spritnye modeller.
Porsches perfekte kompromis Pris og ydelse gør GTS til Porsches måske bedste Taycan-udgave.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend