TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

CES 2023: NVIDIA GeForce NOW i bilen

Nvidia lancerer gaming i Polestar, Hyundai og BYD.

forfatter
Publiceret 06/01/2023 - 14:11

Elbiler bliver stadig mere avancerede og opkoblede til nettet, så det er ikke spor mærkeligt, at du også kan game på turen. Sådan tænker Nvidia, som nu lancerer GeForce NOW, i første omgang i Polestar, Hyundai og BYD.

Gaming-tjenesten er cloud-baseret og kan i biler, der har Nvidias Drive-platform integreret, kobles op til skyen, så man kan spille ombord i bilen. Passagererne på bagsædet kan downloade en række gratis spil og spille så meget, de vil, mens de to på forsæderne kun kan spille, når bilen holder stille. For eksempel mens man holder parkeret for at lade.

Eneste forudsætning er, at man har tilsluttet skærme på bagsæderne foruden skærme i instrumentbrættet foran.

GeForce NOW understøttes i Polestar 3 og modeller fra kinesiske BYD samt i nyere modeller fra Hyundai, Kia og Genesis, som alle tre er en del af Hyundai Motor Group.

Gaming i Polestar 2. (Foto Nvidia)

Nvidias GeForce NOW kører på bilens Android-operativsystem og tilbyder over 1.000 spiltitler, heriblandt A Plague Tale, Requiem, The Witcher 3, Wild Hunt og Cyberpunk 2077, og spillene er tilgængelige i Steam-butikken, Electronic Arts-appen, Ubisoft , Epic Games Store og på GOG.com.

Spil som Fortnite, Lost Ark og Destiny 2 kan spilles gratis i bilen.

https://youtu.be/sNQVdvZStLM

Læs også:

Polestar 3

Polestar 3 skal produceres i USA

Polestars første SUV bliver også produceret i Kina.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Kan laves om til en pick-up En rigtig 'tough guy' til en aktiv livsstil.
Polestar 2 får baghjulstræk og flere kræfter Hurtigere, mere sporty og med længere rækkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid - vanvid på fire hjul Geir og Audun har styret (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette test kommer lørdag, her får du en lille smagsprøve.
Her er årets bil 2023 Car of the year 2023.
Teslas prisfald: Har det ændret bilmarkedet for altid? Nu kan du pludselig få en rummelig Model Y familiebil til prisen for en lille elbil. Det bør få konkurrenterne til at ryste i bukserne.
Følg Lyd & Billede