Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

BMW CE 02 kommer til eCarExpo

BMW præsenterer sin nyeste elektriske tohjuler ved eCarExpo, som afholdes i Gøteborg i starten af december - messen kommer først til København i oktober 2024.

Skrevet af / 28/11/2023 - 15:55
BMW CE 02 kommer til eCarExpo

Den elektriske tohjuler BMW CE 02 beskrives som en krydsning mellem en motorcykel og en scooter, og den kan købes enten som en let motorcykel eller som EU-knallert.

bmw-ce-02 3
Foto: BMW

I en tid, hvor stadig flere byer elektrificerer deres transport og samtidig gør livet sværere for førere af fossile køretøjer, åbnes der også for nye former for elektriske køretøjer. Ikke mindst inden for den tohjulede kategori, som er langt mere manøvredygtig i den tætte trafik og de små gyder i bymiljøet.

BMW hævder, at CE 02 er udviklet med fokus på både praktisk anvendelighed og køreglæde, og den udfylder et hul, vi ikke vidste eksisterede – nemlig det mellem en motorcykel og en scooter.

Læs også Nye elektriske tohjulede fra BMW Den nye BMW CE 02 lanceres i to varianter, som motorcykel og EU-knallert. De skal hjælpe BMW til at få tag i et nyt kundesegment: Unge mennesker.

BMW CE 02 fås som EU-knallert og let motorcykel

CE 02 tilbydes i to forskellige versioner: Som EU-knallert med en effekt på 5 hestekræfter (4 kW), som kan køres med et AM- eller B-kørekort og har en tophastighed på 45 km/t. Alternativt fås den også som en let motorcykel med en effekt på 15 hestekræfter (11 kW) og en tophastighed på 90 km/t. Den accelererer fra 0 til 50 km/t på imponerende 3 sekunder og har en rækkevidde på cirka 90 kilometer.

“Transportlandskabet i vores byer er ved at ændre sig fuldstændigt,” siger Anna Fägersten, Marketing Manager hos eLife Nordic AB, arrangøren af eCarExpo. 

BMW CE 02 har officiel premiere i hal B på eCarExpo, som afholdes på det svenske messecenter i Göteborg allerede fredag den 1. december kl. 11.40. I Danmark afholdes eCarExpo først til oktober næste år.

bmw-ce-02 2
Foto: BMW

“Elektriske motorcykler og knallerter bliver en naturlig løsning, som gør større dele af byerne tilgængelige for flere mennesker.”

Dette er eCarExpo

eCarExpo er Europas største messe for elbiler, og i Danmark afholdes den i oktober 2024. Der vil blive præsenteret et bredt udvalg af elbiler, solenergiløsninger og opladningsløsninger. Besøgende vil også have mulighed for at prøvekøre snesevis af elbiler, og der vil blive afholdt et stort antal seminarer om forskellige aspekter af elektrisk transport.

For mere information om arrangementet og programmet, besøg venligst
eCarExpos hjemmeside
.

Læs mere om CE 02 hos BMW.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Polestars hurtigste bil er en drøm på langtur

Tesla-batterier: - Nedbrydes næsten ikke

Ammoniakmotor truer elbiler

Fisker er tæt på afgrunden

Firkantet charme fra Fiat

Luksus-familiebilen kører som et lyn

Meget imponerende debut

Nyt infotainmentsystem og op til 600 km rækkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - endte på skadestuen

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Scroll to Top