Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Bilproducenten NIO åbner udviklingscenter i Berlin

Den kinesiske bilproducent skal forske i in-car AI og brugeroplevelse i sit tyske forskningslaboratorium.

Skrevet af / 06/07/2023 - 14:07
Bilproducenten NIO åbner udviklingscenter i Berlin

Det kan ikke være nemt at sælge biler over det meste af verden og forsøge at tilfredsstille kunder med vidt forskellige behov. For slet ikke at tale om, at der er forskellige regler og betingelser i forskellige regioner. Et skridt på vejen er, at NIO nu åbner et Innovation Center i Berlin.

Foto: NIO

Virksomheden siger lige ud, at teamet i Berlin skal udvikle teknologi målrettet de europæiske brugeres behov. Det nye center kommer til at have teams inden for Digital Systems, Digital Development, Digital Cockpit, Autonomous Driving (AD) og Power. De bliver ansvarlige for udviklingen af nye teknologier samt lokalisering, test og validering af dem i Europa.

Med NIO’s smarte systemer og vores nye Innovation Center i Berlin vil vores premium-elbiler blive smartere, ikke kun i Europa, men også globalt. Med vores nye lokation i Berlin vil NIO kunne tiltrække verdens bedste softwareudviklere og ingeniører til fremtidens biler, der er defineret af en førsteklasses brugeroplevelse”, siger Hui Zhang, Vice President for NIO Europe.

Blandt de nye funktioner, der allerede er på vej, er Video-on-Demand, smart charging og NOMI feedback (virksomhedens stemmeassistent).

Læs også:

NIO lancerer stationcar: ET5 Touring

På en lancering midt i juni afslørede NIO to nye biler: Crossover-SUV'en EL6 og en stationcar ved navn ET5 Touring. Begge er vældig sprælske.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Polestars hurtigste bil er en drøm på langtur

Tesla-batterier: - Nedbrydes næsten ikke

Ammoniakmotor truer elbiler

Fisker er tæt på afgrunden

Firkantet charme fra Fiat

Luksus-familiebilen kører som et lyn

Meget imponerende debut

Nyt infotainmentsystem og op til 600 km rækkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - endte på skadestuen

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Scroll to Top