Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Bilproducenten NIO åbner udviklingscenter i Berlin

Den kinesiske bilproducent skal forske i in-car AI og brugeroplevelse i sit tyske forskningslaboratorium.

Skrevet af / 06/07/2023 - 14:07
Bilproducenten NIO åbner udviklingscenter i Berlin

Det kan ikke være nemt at sælge biler over det meste af verden og forsøge at tilfredsstille kunder med vidt forskellige behov. For slet ikke at tale om, at der er forskellige regler og betingelser i forskellige regioner. Et skridt på vejen er, at NIO nu åbner et Innovation Center i Berlin.

Foto: NIO

Virksomheden siger lige ud, at teamet i Berlin skal udvikle teknologi målrettet de europæiske brugeres behov. Det nye center kommer til at have teams inden for Digital Systems, Digital Development, Digital Cockpit, Autonomous Driving (AD) og Power. De bliver ansvarlige for udviklingen af nye teknologier samt lokalisering, test og validering af dem i Europa.

Med NIO’s smarte systemer og vores nye Innovation Center i Berlin vil vores premium-elbiler blive smartere, ikke kun i Europa, men også globalt. Med vores nye lokation i Berlin vil NIO kunne tiltrække verdens bedste softwareudviklere og ingeniører til fremtidens biler, der er defineret af en førsteklasses brugeroplevelse”, siger Hui Zhang, Vice President for NIO Europe.

Blandt de nye funktioner, der allerede er på vej, er Video-on-Demand, smart charging og NOMI feedback (virksomhedens stemmeassistent).

Læs også:

NIO lancerer stationcar: ET5 Touring

På en lancering midt i juni afslørede NIO to nye biler: Crossover-SUV'en EL6 og en stationcar ved navn ET5 Touring. Begge er vældig sprælske.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi har set Xiaomis elbil

Apple Car er skrottet

NIO vil stabilisere elnettet

Ikonisk bil bliver billig

Her er VW's stationcar

Teslas Cybertruck ruster

Folkemængde går amok på førerløs bil

Sverige i front: Første elektriske sne-scooter på vej

El-løbehjul for rå gamere

Porsche Taycan får mere kraft og rækkevidde

Denne her har mange ventet på

Får firehjulstræk og lavere pris

0
Scroll to Top