TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bekræftet: Tesla Model Y med baghjulstræk

Kort tid efter rygtene er den officielle presseudmelding kommet: Tesla Model Y med baghjulstræk kommer til januar.

forfatter
Publiceret 28/08/2022 - 14:00

For under to uger siden dukkede der et rygte op om at en billigere Tesla Model Y, med baghjulstræk, var på vej. Dette rygte er nu bekræftet, og prisen ligger på 449.990 kr.

Læs også Tesla Model Y: Fed bas og masser af plads Her er Tesla’en til dig, der synes, at Model 3 er for lille og de andre for dyre. Model Y har alt, hvad en almindelig familie har brug for – og lidt til.
Tesla Model Y SPREAD

Kortere rækkevidde

For prisen får du 430 km (WLTP) rækkevidde, sammenlignet med 533 km for Teslas Long Range-model. Accelerationen til 100 km/t går også et stykke ned, fra 5 til 6,9 sekunder.

Ellers er den Premium-udstyret, med både Autopilot, opvarmede for- og bagsæder, samt rat, og får Premium lyd, som inkluderer 13 højttalere, en subwoofer og to forstærkere. Dette er i modsætning til Model 3 Standard Range, som hverken har Premium lyd eller varme i rattet.

Den maksimale opladning er 170 kW sammenlignet med 250 kW for Long Range og Performance.

Du får selvfølgelig fuld funktionalitet med Teslas mobil-app, og adgang til Supercharger-ladenetværket.

Læs også Blandt de allerfedeste familiebiler Når man har brug for plads til hele familien, men gerne vil have noget, der virkelig kan rykke, er Model Y Performance noget af det bedste, man kan få.
Tesla Model Y Performance front angle 2

Den nye Model Y kan bestilles allerede nu, på tesla.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Kan laves om til en pick-up En rigtig 'tough guy' til en aktiv livsstil.
Polestar 2 får baghjulstræk og flere kræfter Hurtigere, mere sporty og med længere rækkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid - vanvid på fire hjul Geir og Audun har styret (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette test kommer lørdag, her får du en lille smagsprøve.
Her er årets bil 2023 Car of the year 2023.
Teslas prisfald: Har det ændret bilmarkedet for altid? Nu kan du pludselig få en rummelig Model Y familiebil til prisen for en lille elbil. Det bør få konkurrenterne til at ryste i bukserne.
Følg Lyd & Billede