Search
Generic filters

: Tomorrowland

Blu-ray anmeldelse

Brad Bird går i Walt Disneys fodspor og giver os en underholdende og overraskende eventyrfilm for hele familien.

Karakter
Sci-fi
Tomorrowland

I 1955 åbnede Walt Disneys store drøm, Disneyland, i Californien. Et af hans store prestigeprojekter var området Tomorrowland, der skulle vise vej til en spændende fremtid med ny teknologi og fascinerende opfindelser. Instruktøren Brad Bird (Ratatouille, Mission Impossible: Ghost Protocol) har spundet videre på Disneys fascination og giver os en usædvanlig underholdende og inspirerende eventyrfilm.

Under en videnskabsmesse i New York i 1964 præsenterer drengen Frank Walker sin opfindelse, en jetpack. Med den på ryggen kan man (i teorien) flyve rundt, som var man The Rocketeer, men han afvises af juryformanden (Laurie). Alligevel får han adgang til det hemmelige Tomorrowland ved hjælp af et magisk emblem, som han får af den mystiske Athena (Cassidy).

TOMORROWLAND

Da vi møder ham igen som voksen, er Frank (Clooney) en desillusioneret mand, der opsøges af den ivrige, fremtidsoptimistiske teenager Casey (Britt Robertson fra The Longest Ride), som også har fået et magisk emblem.

TOMORROWLAND

Historien er et overflødighedshorn af sprudlende fortælleglæde og opfindsomhed, og den tager konstant nye, uventede drejninger. Vi bliver taget med på en science fiction-/fremtidsrejse ud over det sædvanlige, med optimisme og håb for fremtiden som den røde tråd.

En underholdende og vellavet film, der vil glæde hele familien, men desværre tynges af en alt for lang tid og sukkersød slutning. Fem stjerner.

Disney's TOMORROWLAND..Casey (Britt Robertson) ..Ph: Film Frame..?Disney 2015 Tomorrowland_6 Disney's TOMORROWLAND..Casey (Britt Robertson) ..Ph: Film Frame..©Disney 2015 Disney's TOMORROWLAND..World's Fair ..Ph: Film Frame..©Disney 2015
<
>
(Foto: Producent)

Udsøgt lyd- (dts-MA 7.1) og billedkvalitet gennemsyrer Blu-ray-udgivelsen, mens bonusmaterialet byder på udeladte scener, kortfilm, produktionsdagbog og en inspirerende (men alt for kort) samtale med Brad Bird, der tager os med bag den store produktion.

Fakta

 • Release: 19. oktober 2015
 • Instruktion: Brad Bird
 • Med: George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie, Raffey Cassidy, Tim McGraw, Kathryn Hahn
 • Genre: Science fiction
 • Land: USA
 • År: 2015
 • Tid: 02:10 timer

IMDB Rating

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.
  Amerikanerne prøver at genskabe magien fra Braveheart, men ender med en maveplasker.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.