TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Tomorrowland

Blu-ray anmeldelse

Brad Bird går i Walt Disneys fodspor og giver os en underholdende og overraskende eventyrfilm for hele familien.

forfatter
Publiceret 11/11/2015 - 10:18
Karakter
Sci-fi
Tomorrowland

I 1955 åbnede Walt Disneys store drøm, Disneyland, i Californien. Et af hans store prestigeprojekter var området Tomorrowland, der skulle vise vej til en spændende fremtid med ny teknologi og fascinerende opfindelser. Instruktøren Brad Bird (Ratatouille, Mission Impossible: Ghost Protocol) har spundet videre på Disneys fascination og giver os en usædvanlig underholdende og inspirerende eventyrfilm.

Under en videnskabsmesse i New York i 1964 præsenterer drengen Frank Walker sin opfindelse, en jetpack. Med den på ryggen kan man (i teorien) flyve rundt, som var man The Rocketeer, men han afvises af juryformanden (Laurie). Alligevel får han adgang til det hemmelige Tomorrowland ved hjælp af et magisk emblem, som han får af den mystiske Athena (Cassidy).

TOMORROWLAND

Da vi møder ham igen som voksen, er Frank (Clooney) en desillusioneret mand, der opsøges af den ivrige, fremtidsoptimistiske teenager Casey (Britt Robertson fra The Longest Ride), som også har fået et magisk emblem.

TOMORROWLAND

Historien er et overflødighedshorn af sprudlende fortælleglæde og opfindsomhed, og den tager konstant nye, uventede drejninger. Vi bliver taget med på en science fiction-/fremtidsrejse ud over det sædvanlige, med optimisme og håb for fremtiden som den røde tråd.

En underholdende og vellavet film, der vil glæde hele familien, men desværre tynges af en alt for lang tid og sukkersød slutning. Fem stjerner.

Disney's TOMORROWLAND..Casey (Britt Robertson) ..Ph: Film Frame..?Disney 2015 Tomorrowland_6 Disney's TOMORROWLAND..Casey (Britt Robertson) ..Ph: Film Frame..©Disney 2015 Disney's TOMORROWLAND..World's Fair ..Ph: Film Frame..©Disney 2015
<
>
(Foto: Producent)

Udsøgt lyd- (dts-MA 7.1) og billedkvalitet gennemsyrer Blu-ray-udgivelsen, mens bonusmaterialet byder på udeladte scener, kortfilm, produktionsdagbog og en inspirerende (men alt for kort) samtale med Brad Bird, der tager os med bag den store produktion.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
 • Over 5.000 produkttests
 • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
 • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
 • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
 • Altid opdateret på sidste nyt
 • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
 • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
 • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

Fakta
 • Release: 19. oktober 2015
 • Instruktion: Brad Bird
 • Med: George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie, Raffey Cassidy, Tim McGraw, Kathryn Hahn
 • Genre: Science fiction
 • Land: USA
 • År: 2015
 • Tid: 02:10 timer
IMDB Rating
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.
Nu kan du streame Game of Thrones i 4K-kvalitet Skarpere 4K-versioner af Game of Thrones 1.-8. sæson er nu klar på HBO Max. Det var på tide!
Schweizisk splatterfilm tester ny crowdfunding-model Mad Heidi er finansieret af fans, der får del i overskuddet, hvis filmen bliver en succes.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend