Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

: Sådan træner du din drage 2 3D

Blu-ray anmeldelse

I 2010 lod vi os charmere af de barske, men også bløde vikinger på den lille ø omgivet af farverige drager. Toeren er faktisk endnu bedre!

Publiceret 13/01/2015 - 19:33
Sådan træner du din drage 2 3D
Tor Aavatsmark

I Sådan træner du din drage var Hikke en spinkel og usikker dreng, der skulle bevise sit mandsmod over for sin meget maskuline far, høvdingen. Nu er han en ung mand på vej ind i de voksnes verden, som har vist sit mod i kampen mod dragerne. Dyrene er tæmmet, men en ny fare truer, og igen havner den diplomatiske Hikke i konflikt med sin mere krigeriske far.

Historien har betydelig mere dybde og nuance end originalen og afspejler brydningsfasen mellem ung og voksen på glimrende vis. Hikke fremstår som en, der påtager sig et større ansvar – et ansvar, der vokser proportionalt med den gryende skægvækst. I den hårde kamp mod Drago og hans mænd (og drager) udviser han både kløgt og mod. Historien rammer også os voksne godt med en passende blanding af action og humor.

Sådan træner du din drage 2 er teknisk set den mest perfekte film fra DreamWorks til dato, med fantastisk animation, hvor man kan tælle hvert et hår i vikingernes omfattende skæg og nyde et fascinerende livagtigt hav. De mange lækre flyvescener får betydelig mere luft under vingerne i 3D, og den enorme kampscene er på niveau med det bedste fra Disney/Pixar. En bundsolid familiefilm for store og små. Fem ildsprudende stjerner.

Topkarakter for både lyd- (dts-MA 7.1) og billedkvalitet – det her er en film, der skal ses i 3D! Det omfattende bonusmateriale består bl.a. af en halv times bag-om-filmen, mange minidokumentarer, trailere, stills, udeladt scener og kommentarspor.

Karakter
Sådan træner du din drage 2 3D

Fakta:

  • Release: 1. december 2014
  • Instruktion: Dean DeBlois
  • Stemmer: Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler, Djimon Hounsou, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill
  • Genre: Action
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Tid: 01:42 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top