Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

: Focus

Blu-ray anmeldelse

I en film, hvor alle tilsyneladende narrer alle, er det ofte kulisserne snarere end selve plottet, der er i fokus.

Skrevet af / 17/08/2015 - 15:23
Focus
Tor Aavatsmark

Veldrejede Margot Robbie (der fik sit gennembrud i den fremragende The Wolf of Wall Street) forsøger at fuppe storsvindleren Nicky (Will Smith) på et hotel i New York, men bliver hurtigt afsløret og derefter taget under hans vinger. Turen fortsætter til farverige New Orleans med horder af turister under slutspillet i amerikansk fodbold. De forlader begge Halvmånebyen betydelig rigere, men Margot står også tilbage med et knust hjerte.

Nogle år senere mødes de igen, da de begge forsøger sig med svindel i Formel 1-miljøet ved VM i heftige Buenos Aires. Den gamle glød blusser op igen, idet alle narrer alle – og måske også sig selv …

_87C7502.dng

Et intrikat plot spundet omkring en historie om svindlere på højt plan, der lever det glade liv fra luksushotel til luksushotel. Vi får fikse tricks og forbløffende afsløringer som perler på en snor, lækre locations, flashy tøj og smykker samt lækre damer, men desværre er det hele lidt for poleret og sjælløst, og plottet indimellem lidt for smart.

_87C3038.dng

Men afgjort en godkendt, legende let underholdningsfilm, der giver mange gode grin – og indimellem et gisp. Tre solide stjerner.

_87C4472.dng _85C7769.dng _87C6452.dng
<
>

Billedkvaliteten er vanvittig skarp med fornemme farver. Også lydsporet er til topkarakter – nyd f.eks. brølet af Formel 1-racere, der suser forbi. Intet bonusmateriale.

Karakter
Focus

Fakta:

  • Release: 13. juli 2015
  • Instruktion: Glenn Ficarra
  • Med: Will Smith, Margot Robbie, Adrian Martinez, Gerald McRaney, Rodrigo Santoro, BD Wong, Brennan Brown
  • Genre: Drama
  • Land: USA
  • År: 2015
  • Tid: 01:45 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top