Search
Generic filters

: Annie

Blu-ray anmeldelse

Mange af os husker den bedårende rødtop, der drømte om “Tomorrow”, mens hun sang og dansede sig ud af sorgen over at være forældreløs. 32 år senere er der kommet en “moderniseret” genindspilning.

Karakter
Musical
Annie

I den nye version bor Annie (Wallis) hos den kyniske has-been sangerinde Hannigan (Diaz), der lever af penge, hun får fra staten for at huse fem forældreløse piger. Annie lider ingen nød, men får heller ikke nogen omsorg og kærlighed – indtil hun løber ind i mangemilliardæren Stacks (Foxx).

Stacks er ejer af et af verdens største mobiltelefonselskaber og kæmper nu for at blive borgmester i New York, og hans kampagneleder ser Annie som en gylden mulighed for at øge opbakningen til hans sære chef.

De iørefaldende sange og grundhistorien er bibeholdt fra den oprindelige film (der er baseret på musicalen), og Quvenzhané Wallis (Hushpuppy) giver os en virkelig charmerende version af Annie. Jamie Foxx er også god, og de to har en fin kemi. Derimod er Cameron Diaz’ rolle fuldstændig karikeret og overdrevet, hvilket Diaz gør sit yderste for at understrege.

Quvenzhane Wallis;Jamie Foxx 1111746 – ANNIE Quvenzhane Wallis 1111746 – ANNIE 1111746 – ANNIE
<
>

Det største problem med filmen er dog, at der ikke er nogen skurk, som kan true Annie, bare en irriterende kælling (Diaz) og en klodset kampagneleder, som kynisk vil bruge hende for derefter at “kassere” hende. Det hele virker meget sukkersødt, poleret og kemisk renset for brod og modstand. Fænger nok kun hos de yngste i familien. En fuldstændig unødvendig genindspilning. To stjerner.

God billedkvalitet (dog med lidt gulstik) og et fedt surround-spor (dts-MA 5.1), som veksler fint mellem tale og sang. Blu-ray-disken har også nogle udeladte scener, sing-along, trivia og bag-om-filmen som bonusmateriale.

Fakta

 • Release: 14. september 2015
 • Instruktion: Will Gluck
 • Med: Jamie Foxx, Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz, Rose Byrne, Bobby Cannavale, Eden Duncan-Smith
 • Genre: Musical
 • Land: USA
 • År: 2014
 • Tid: 01:58 timer

IMDB Rating

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.
  Amerikanerne prøver at genskabe magien fra Braveheart, men ender med en maveplasker.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.