SUPERTILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 30% DENNE UGE! SE TILBUDET HER!

Test : Samsung UE46D6505

Bedst når det gælder

Samsungs populære 6-serie leverer meget god billedkvalitet i både 2D og 3D.

Samsung introducerede LED-konceptet for nogle år siden, og de slanke skærme er blevet en gedigen succes for koreanerne, som hvert år klarer at ligge et hestehoved foran på design. Årets modelle har fået en ekstra smal ramme, som gør, at 46-tommeren ikke dominerer mere end en typisk 42-tommers. En anden smart sag er de skjulte betjeningsknapper på bagsiden. Lader du fingrene glide over dem, dukker de op som symboler på skærmen, så du ved hvilken knap, du skal trykke på. Smart og innovativt! Skærmen er desuden spækket med Smart tv funktioner, som er et andet begreb Samsung har taget til sig. Du kan styre tv-funktionerne via iPhone og Android telefoner og få adgang til Youtube, Twitter, Facebook og meget andet internetindhold via tv-skærmen. Billedkvaliteten er heller ikke at kimse ad: Lige ud af kassen serverer Samsung et knaldstærkt billede med masser af lysstyrke og kontrast, som altid har været kendetegnet ved deres LED-skærme. Kontrasten og sortniveauet er i top for sin klasse, samtidig med at billedet er utrolig skarpt og rigt på detaljer. Farvegengivelsen er relativt jævn i standard modus, men du bør vælge filmmodus for at få de mest korrekte farver.

Aktive 3D-briller
Samsung satser på aktive 3D-briller med indbygget lukkermekanisme for at fordele venstre og højre billede til det respektive øje. Vi havde en hel del at udsætte på Samsungs forrige generation – skærmene havde synlige problemer med crosstalk/dobbelte billeder, og brillerne kunne hurtigt blive irriterende at have på. I år har de lanceret en langt lettere variant med hurtigere Bluetooth overførsel, og det meste er blevet forbedret. Dybdeeffekten er blevet langt skarpere, mere stabil og fremfor alt mere behagelig og med betydelig reduceret crosstalk (dobbelte billeder). Når det gælder lyd, har Samsungs fladskærme været ganske berygtede for tynd lyd, som har bidraget meget til salget af soundbars og surroundanlæg. Denne model er ikke nogen undtagelse, alligevel er den klart bedre end foregående modeller, med fyldigere lyd, som man trods alt kan skrue relativt højt uden at det skærer i ørerne.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 19 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
  Også i denne test:
  Panasonic TX-P65VT30Y - Fortsat på toppen
  Panasonic viser muskler med en topmodel i referenceklasse til en meget gunstig pris.
  Philips 46PFL9706 - Kontrastkongen
  Dette er et meget veludstyret tv med billedkvalitet i referenceklassen. Med moderne filterteknik ombord har Philips klaret at tage kontrast og sortniveau til nye højder.
  LG 42LW550W - Billig og behagelig 3D
  Ude efter en billig og god 3D-skærm? LG har svaret med sin Cinema 3D model.

  Læs også

  De kompakte JBL L82 Classic giver så meget sjov for pengene, at vi udråber dem til bedst i klassen.
  iPhone 12 Pro Max tørrer gulv med konkurrenterne og har det bedste kamera, vi har set hidtil.
  Sonys topspecificerede spilkonsol byder på lynhurtig ydelse og knivskarp grafik – skræddersyet til næste generation af avancerede spil.
  Apple iPad Air og Samsung Galaxy Tab S7+ 5G i drabelig tvekamp.
  Denon har aldrig lavet en bedre surround-forstærker end jubilæumsmodellen AVC-A110.
  Hvis du skifter den gamle strømforsyning ud med en ny, kan det ske, at du bliver lige så overrasket, som vi blev.
  En digital notesblok er en meget bedre idé, end det lyder. Især når den er så god som reMarkable 2.
  For dem, der har råd, får man nok ikke bedre lyd fra den digitale musiksamling eller fra streaming-tjenester. Hvem der bare var rig!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Sony ZH8 (KD-75ZH8)

  Vejl.pris 61990 kr Laserskarp lyskanon

  LG NANO99 vs. Sony ZH8

  Vejl.pris kr Barberbladsskarp 8K-duel

  Sony KD-48A9

  Vejl.pris 13939 kr Lille, men sejt

  LG OLED48CX vs. Sony KD-48A9

  Vejl.pris kr Superbillede i kompakt format
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.