: Panasonic TX-P65VT30Y

Fortsat på toppen

Panasonic viser muskler med en topmodel i referenceklasse til en meget gunstig pris.
Annonce
Annonce
forfatter

Panasonics største topmodel har længe været i en klasse for sig, når det gælder billedkvalitet, men desværre også når det gælder pris. I år er prisen på 65-tommeren sænket med næsten ti tusind kroner, og gør dette til en meget interessant model til hjemmebiografpublikummet. Panasonic har desuden arbejdet på at forbedre designet med blandt andet en heldækkende glasplade foran skærmen. Men intet kan kamuflere, at det her drejer sig om et digert tv. Det har en klart mere dominerende fremtoning end Samsungs plasma og er væsentligt tungere. Gipsvæggen skælver af frygt.

Billedkvalitet
Modeller som 50GT30 og 55VT30 har imponeret os med deres overlegne farvegengivelse og med 65VT30 får man bare mere af alt det gode. Det ekstra store plasmapanel giver endnu mere tryk i billedet, og filmscener får en indlevelse, man kun oplever med store skærme.

Sammenlignet med den nærmeste konkurrent, Samsung PS65D8005, har 65VT30 en mere nøjagtig farvepalet og et endnu bedre sortniveau. At også gråtoneskalaen er mere nøjagtig kommer tydligt frem i mørke scener. Panasonic viser stor præcision i de små graderinger fra sort til lys gråt. Når vi tager 3D-brillerne på, kan vi nyde det bedste og ikke mindst mest behagelige 3D-billede, vi har set hidtil. Panasonic-skærmen har en imponerende dybdegengivelse, og den får kort og godt mere information frem og har mindre støj end konkurrenterne. Panasonic TX-P65VT30 er utvivlsomt en af de bedste skærme på markedet lige nu og gør film-sening til en ren nydelse. Når prisen samtidig er blevet så tilpas god, har vi ingen betænkeligheder med at placere Panasonics topmodel øverst på skamlen.

Også i denne test:

Philips 46PFL9706

Kontrastkongen

Dette er et meget veludstyret tv med billedkvalitet i referenceklassen. Med moderne filterteknik ombord har Philips klaret at tage kontrast og sortniveau til nye højder.

Samsung UE46D6505

Bedst når det gælder

Samsungs populære 6-serie leverer meget god billedkvalitet i både 2D og 3D.

LG 42LW550W

Billig og behagelig 3D

Ude efter en billig og god 3D-skærm? LG har svaret med sin Cinema 3D model.

Har du dette produkt?
Giv din karakter.

0 / 5. Antal stemmer: 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også

LG Display tilbyder flere nye OLED-skærmstørrelser i 2021, deriblandt en længe ventet 42-tommer. Spørgsmålet er, hvilken af TV-producenterne der først bider på.
LG fremviser både små og store TV’er under CES 2021, men det her tager prisen.
TCL satser kraftigt på den nye MiniLED-teknologi med flere modeller på vej i 2021.
LG har en række TV-nyheder på vej i år, inklusive et helt nyt OLED-panel!
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgerrige fotografspirer.
Asus ZenBook Flip S UX371 er blandt de bedste hybride bærbare, der kan købes for penge lige nu. Især skærmen er helt fantastisk.
Sony-zoomen koster en hel del, men den tekniske ydelse gør, at prisen kan forsvares.
Så veludstyret og så rigtig. Primare I35 Prisma siger sandheden med stram lyd og flot klang. Og så kan den afspille, hvad det skal være af filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative professionelle på et skrabet budget. Skærmen er smart, men prisen er stram.
Sony har skrumpet deres bedste allround-kamera, og det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre højttalere. De er meget, meget federe!
Philips har kombineret deres farvestrålende OLED-TV’er med en potent soundbar fra Bowers & Wilkins. Resultatet er et ægte drømme-TV!
Ledvance har meldt sig ind i kampen om at levere smart lys til det smarte hjem. Det er let – og ikke særlig dyrt.
Slanke højttalere med velvoksen bas er ikke lette at finde. Medmindre de hedder PMC.
Vil du have ægte 8K-opløsning uden at betale en formue? Så kan Samsung Q700T være den rette medicin.
Lyden af den enorme V8’er formår ikke at overdøve B&W-anlægget, som er et oplagt valg til en BMW.