Search
Generic filters

TEST : Ring Video Doorbell 3

Concierge til det smarte hjem

Med Ring Video Doorbell 3 er du altid hjemme, og pakkebuddet vil aldrig kunne lyve igen!

Ring Video Doorbell 3

Lyd & Billede mener

Nemt at komme i gang. God lyd- og billedkvalitet. Muligheder for at tilpasse bevægelsessensors følsomhed og beskyttelse af privatliv.
Fungerer ikke sammen med Google Assistant eller Apple HomeKit. Kræver Ring Protect Plan for at fungere optimalt.
 • Type: Dørklokke
 • Trådløst: Wi-Fi 802.11 b/g/n 2,4 GHz / 5 GHz
 • Fungerer med: Android, iOS, Amazon Alexa
 • Strøm: Genopladeligt batteri
 • Mål og vægt: 128 x 62 x 28 mm
 • Andet: 1080p Full HD Video, bevægelsessensor, 2-vejs audio med støjreduktion, 160° horisontal synsvinkel, nattesyn, -20° til 48°, vejrbestandigt
 • Web: ring.com
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 1799 kr

Hvis man allerede er sprunget med på Smart Home-vognen og bruger overvågningskameraer til at sikre sig mod tyveri, når man ikke er hjemme, er en smart ringeklokke med indbygget video et oplagt næste skridt på vejen.

Skulle et pakkebud undtagelsesvis ringe på din dør for rent faktisk at tjekke, om du er hjemme, før han smider en seddel i din postkasse med besked om, at du kan hente din pakke i en kiosk i en flække i det nordlige Finland, næste gang der er to torsdage i en uge, vil der blive ringet op direkte fra dørklokken til din mobil, og du kan både se og snakke med buddet i realtid.

Med andre ord kan du med en opkoblet videoringeklokke så at sige være hjemme hele tiden, også selv om du ikke er fysisk til stede.

Vi har allerede testet flere af slagsen – bl.a. Ring Video Doorbell 2 og Ring Door View Cam – og nu er Ring Video Doorbell 3, efterfølgeren til førstnævnte produkt, altså landet på testbænken. Dørklokken kommer med få, men nyttige forbedringer, som vi straks vender tilbage til.

Opsætning

Præcis som sin forgænger er Ring Video Doorbell 3 let at montere og sætte op. Ring har tilsyneladende tænkt på alt, og der er f.eks. små, strategisk placerede klistermærker med instruktioner på selve produktet, mens app’en bugner med videoer, der detaljeret gennemgår opsætningen og hver enkelt funktion. IKEA kunne ikke have gjort det bedre.

Hvis du vil erstatte din gamle dørklokke og lade Video Doorbell 3 køre på transformator, bør du lade en elektriker stå for installationen, da det nemt kan gå galt.

Det er mere ligetil at lade Video Doorbell 3 køre på det medfølgende genopladelige batteri, men så skal man selv være lidt praktisk anlagt, for ringeklokken skal jo stadig monteres. Alt, hvad du behøver til monteringen, inklusive skruer og en skruetrækker, er dog inkluderet i æsken.

Ring Video Doorbell 3 kommer med 1080p video med en synsvinkel på 160 grader. (Foto: Ring)

Funktioner

Når først videodørklokken er installeret, fungerer den i princippet som et interaktivt overvågningskamera. Ring Video Doorbell 3 kommer således med 1080p video med en synsvinkel på 160 grader, bevægelsessensor, 2-vejs audio med støjreduktion samt nattesyn.

Kameraet startes naturligvis, hvis nogen ringer på, men man kan f.eks. også få en notifikation på sin smartphone, hvis kameraet blot registrerer en bevægelse i sit synsfelt, ligesom man kan live-streame fra kameraet. Gemte overvågningsvideoer kan deles med andre via sociale medier eller beskeder via sms eller chat-apps.

Alt dette kunne Video Doorbell 2 også, men som noget nyt kan du nu justere, hvor følsom bevægelsessensoren skal være. Og for at beskytte privatlivets fred, kan du også blokere dele af kameraets synsfelt, så bevægelsessensoren ikke reagerer på bevægelser i det pågældende område, ligesom området afskærmes af en sort firkant på alle videooptagelser.

I brug

I praksis fungerer Ring Video Doorbell 3 glimrende. Ringer nogen på dørklokken – eller registrerer bevægelsessensoren en bevægelse – får du lynhurtigt besked på mobilen, og videokvaliteten er mere end god nok til at se, hvem det er, og det fungerer rigtig godt at tale med de besøgende.

Uden abonnement har man kun adgang til udvalgte funktioner – nemlig live-stream og tovejskommunikation med personer, der befinder sig i nærheden af kameraet. Hvis man vil gemme overvågningsvideoer, kræver det, at man abonnerer på Rings såkaldte Protect Plan, hvilket koster 3 euro om måneden.

Ring Video Doorbell 3 fungerer sammen med Amazon Alexa, men desværre hverken med Google Assistant eller Apple HomeKit. Til gengæld kan videodørklokken parres med andre Ring-produkter i Ring-app’en, så man kan holde styr på alle kameraer fra ét og samme sted.

Ring Video Doorbell 3 kan tilsluttes husets transformator, men det er nemmere at bruge det medfølgende genopladelige batteri, der holder strøm i op til seks måneder på en opladning. Det nøjagtige strømforbrug er dog stærkt afhængigt af bl.a. vejr og vind. (Foto: Ring)

Konklusion

Rings nyeste videodørklokke er perfekt, hvis man får uventede gæster eller pakkebuddet kommer forbi, når man ikke er hjemme. Videokvaliteten er god, og overvågningen kan kombineres med Rings øvrige kameraer.

I forhold til forgængeren kommer Ring Video Doorbell 3 med forbedrede muligheder for at beskytte privatlivet og finjustere bevægelsessensoren. Til gengæld arbejder produktet stadig kun sammen med Amazon Alexa, hvilket er et minus i et marked, hvor Google Assistant og Apple HomeKit er de mest udbedte Smart Home-økosystemer.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  TAG Heuer Connected er mere end et smart træningsur, det er også et nydeligt armbåndsur.
  JBL melder sig ind i ANC-hovedtelefonernes topklasse med et par hovedtelefoner, der er sjove at lytte til og fjerner støjen effektivt.
  Panasonics topmodel er guf for de virkelig kræsne TV-entusiaster: HZ2000 giver superlækre billeder i ægte studiekvalitet!
  HP Sprocket Select har absolut ingen nytteværdi. Og den mobile fotoprinter leverer faktisk halvdårlige billeder. Alligevel er den ret fantastisk.
  Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
  Asus ZenBook 14 UMA425 er en lækker og stilfuld maskine, der vil være perfekt til studier eller som arbejds-laptop på farten.
  Shure Aonic 50 har måske den bedste lyd, vi har hørt fra støjreducerende hovedtelefoner.
  Nikons billigste full-frame Z-kamera er bedst i sin klasse på ét område, men har nogle mangler og koster stadig for meget.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Arlo Audio Doorbell

  Vejl.pris 699 kr Smart dørvogter med særheder

  9 trådløse smart-højttalere

  Vejl.pris kr Stemmen befaler

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene

  Netgear Meural Canvas II MC327

  Vejl.pris 6790 kr Digitalt kunstmuseum på din væg
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.