Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TEST: Philips Hue Go bærbar bordlampe

Bordlampe der kan bruges overalt

Philips Hue Go er en bordlampe, der kan bruges, selv om du er væk fra stikkontakten. Og den klarer også en let byge.

Skrevet af / 17/06/2023 - 08:00
Philips Hue Go bærbar bordlampe
John Alex Hvidlykke

Philips Hue (Signify) er en af de mest erfarne og alsidige producenter af smarte lyskilder. Og inden for hjemmets fire vægge har de en dominans, der kun kan sammenlignes med Sonos, når det gælder smarthøjttalere.

Men nu er udendørssæsonen i gang, og ferien er lige om hjørnet. Og står det til Philips Hue, skal lyset på havebordet og campingbordet også være smart.

Philips Hue Go er en batteridrevet bordlampe, du kan tage med. (Foto: Philips Hue)

Philips Hue Go bærbar bordlampe er præcis, hvad navnet siger: En batteridrevet bordlampe, du kan tage med. For eksempel når dagens oplevelser på feriestedet skal rundes af over en kølig drink på altanen. Selve lampen er af sort eller hvidt metal og ligner med sin koniske lampeskærm billedet en klassisk bordlampe.

Foden indeholder batteriet og er tung nok til, at lampen står stabilt. Og lampen oplades ved at sætte den på den runde ladeskive.

Styres med app eller knap

Hvis du er inden for rækkevidde af hjemmenetværket og Hue Bridge, kan bordlampen styres med Philips Hue-app’en, og udendørs kan den kontrolleres med den tilsvarende Bluetooth-styreapp. Men i de fleste tilfælde vil man nok bare tænde, slukke og justere lyset ved at trykke på knappen på toppen af lampen.

I de fleste tilfælde vil man tænde, slukke og justere lyset ved at trykke på knappen på toppen af lampen. (Foto: Philips Hue)

Her kan man vælge mellem ni forskellige tilstande, der alle har fantasifulde navne som ”Night adventures”, ”Cozy candle” og ”Sunday coffee”, men som dækker grundfarverne og de forskellige grader af hygge- og læsebelysning. Trykker man to gange og holder knappen nede, bladrer lampen trinløst gennem alle palettens 16,8 millioner farver.

Jeg har brugt Philips Hue Go både inde og ude i en måneds tid, og det er en behagelighed at have en lyskilde lige ved hånden; vel at mærke en lyskilde, der står stabilt og uproblematisk, hvor man end sætter den.

Behagelig og hyggelig

De mange millioner af farver har ikke været noget stort trækplaster, men det har til gengæld muligheden for at få læselys eller dæmpet hyggebelysning om aftenen. Og skal der være fest, er det fedt, at lampen er med på de samme narrestreger som husets øvrige lamper.

Læs også Få et stribet lyssværd i dagligstuen Gulvlampen Philips Hue Signe Gradient er det sjoveste og mest alsidige Hue-produkt, vi hidtil har testet.

Batteritiden er opgivet til at være ”op til 48 timer”. Men det er på det mindste vågeblus, der kun er egnet som natlampe i børneværelset. Har man brugt den på mere anvendelig lysstyrke et par aftener uden at huske at sætte lampen tilbage i opladeren, vil batteriet sandsynligvis være helt fladt på tredjedagen.

Hvis dagens beguvenheder på ferien skal rundes af på terrassen, er lampen perfekt. (Foto: Philips Hue)

Konklusion

Philips Hue Go er en fiks lille lampe, der er nem at bruge og hyggelig at have med. Den dækker nok ikke et stort og tvingende behov. Og der er helt sikkert billigere måde at få læse- eller hyggelys på terrassen. Men det er da lidt blæret, at den bærbare lampe kan lyse i takt med resten af hjemmets smarte lyskilder. Bærbar eller ej, så vil de færreste nok bruge plads på den i feriebagagen.

Karakter
Philips Hue Go bærbar bordlampe
Premium

Home mener

Den er rigtig, rigtig fed, og den kan gøre ting, ingen anden bordlampe kan gøre. Og gøre det sammen med dine andre lamper. Det er en af de dyreste måder at få hyggelys på havebordet. Ikke særlig bagagevenlig.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To giganter i duel: Hvem tager skraldet?

En lav pris kan hurtigt give grå hår

Tørretumbleren som kan næsten alt

Nyt ansigt med strøm og små smæk

Så god at jeg er nødt til at købe den!

Freo X Ultra hjælper, men kan ikke stå alene

Eltandbørster i kamp: Smart, smartere og endnu bedre

Et rigtigt familiekøleskab

Rummelig vaskemaskine med mange funktioner

Massage når og hvor du vil

Kan du klare trykket?

Hjertet på rette sted

Scroll to Top