Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TEST: Asus ROG Delta S Wireless

Blødt som en lædersofa

Asus ROG Delta S Wireless er total komfort, parret med god lyd.

Publiceret 12/01/2023 - 14:09
Asus ROG Delta S Wireless
John Alex Hvidlykke

Navnet Asus ROG (Republic Of Gamers) behøver ikke yderligere præsentation. Og det headset, som de valgte at levere til testen, virker også velkendt. Det er nemlig en trådløs udgave af det Asus ROG Delta S, som blev samlet vinder i en gruppetest for et år siden.

Som de tidligere medlemmer i Delta-serien har headsettet store trekantede ørekopper. Størrelsen bliver ekstra voldsom takket være de meget tykke og bløde ørepuder i kunstlæder. Hovedbøjlen er også polstret med kunstlæder, og at tage Delta S Wireless på føles som at lade sig synke ned i en blød, dyb lædersofa.

Alt på headsettet er sort, bortset fra ROG-logoet og metalbøjlen, der holder ørekopperne. Der medfølger to sæt ørepuder, så man kan vælge mellem kunstlæder og åndbart stof.

Der er tre knapper på venstre ørekop: En vippeknap til lydstyrke, en trestillingsomskifter, der vælger mellem lag-fri 2,4 GHz-forbindelse, Bluetooth og slukket, samt en trykknap til styring af musikafspilning.

Ingen mikrofonarm

Der er ingen mikrofonarm, men i stedet retningsbestemte mikrofoner, indbygget i ørekopperne. Det er usædvanligt for et gaming-headset, men det fungerer fint. I højre ørekop finder man til gengæld noget usædvanligt og ret genialt: En ‘garage’ til USB-C-adapteren til trådløs forbindelse.

I modsætning til sine kablede søskende har Delta S Wireless ikke indbygget lys. Det er givetvis et klogt valg af hensyn til batteritiden.

Asus ROG Delta S Wireless er stort, blødt og behageligt. (Foto: Asus)

Armoury Crate

Styreprogrammet, Armoury Crate, kan styre alle typer af gamingudstyr fra ROG, herunder lyseffekter. I dette tilfælde gælder det kun lyden, der er virtuel 7.1-surround. Der er også en EQ-funktion med mange forvalg.

Lydkvaliteten var noget af det, der gav den kablede udgave af Delta S vinderpositionen. Det hang muligvis sammen med digitaldelen, der var bygget over hele fire ESS 9281 DAC’er og gav adgang til lyd i HD-kvalitet. Det har den trådløse udgave ikke, og den må nøjes med almindelig 16-bit/48 kHz-opløsning.

Om dette er årsagen til, at lydkvaliteten på Asus ROG Delta S Wireless ikke når op på samme åbenhed og finkornethed, ved jeg ikke. Men vi har dog stadig et headset med en lydkvalitet, der kunne gøre flere trådløse hovedtelefoner i samme prisklasse misundelige. Og takket være Bluetooth kan du godt bruge Delta S Wireless som almindelige hovedtelefoner. Du må dog undvære automatisk støjreduktion. For det har Asus ikke. Kun på mikrofonlyden.

Konklusion

Hvis du er på jagt efter et headset, du næsten kan krybe ind og gemme dig i, er Asus ROG Delta S Wireless svaret. Det er blød og lækkert og ultrabehageligt. Lyden er upåklagelig, både til gaming og musik, selv om det ikke er helt på niveau med den kablede udgave. Muligheden for Bluetooth er til gengæld en klar fordel.

Karakter
Asus ROG Delta S Wireless
Premium

Home mener

Umådelig komfortabelt. God lyd. Både Bluetooth og 2,4 GHz. Lækker byggekvalitet. Ikke helt så god lyd som sin kablede og lidt billigere forgænger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Den bedste budget-streamer

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Scroll to Top