TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Vild HBO-afsløring for tv-elskere

Den amerikanske kanal og serie-gigant HBO har i dag afsløret lancering og cirkapriser, når tjenesten kommer til Danmark i midt-oktober. De går efter herredømmet på markedet.

forfatter
Publiceret 30/08/2012 - 23:29

Det bliver et meget spændende efterår i Danmark for alle tv-elskende. HBO Nordic holdt i går pressemøde i Stockholm, hvor de afslørede, at de vil dukke op i Norden en gang i midten af oktober.

Tjenesten vil være at finde på adskillige platforme som tablet, smartphone, computer, tv og på PS3, og de satser tydeligvis stort på Norden. Blandt andet vil de lancere hele deres bibliotek af serier – også dem vi endnu ikke har set i Danmark.

Det betyder, at man blandt andet kan opleve serier som Boardwalk Empire, hele Entourage og den seneste sæson af Game of Thrones. Men også alt det andet som HBO er kendt for. Som noget nyt har HBO også lavet partnerskaber med andre studier, så de vil vise nyt fra NBC Universal, Starz og andre. Vi så et snigkig på eksempelvis Las Vegas-gangsterserien Magic City, der bestemt ser spændende ud.

Stærk pris
I USA kan man kun være abonnenent, hvis man også har deres kabelkanal, men her i Norden vil vi være de første, der også kan være abonnenter udelukkende på nettet. Desuden vil de også tilbyde leje af film og serier, som man kan leje til sin enhed i 48 timer.

Prisen vil de ikke komme præcis ud med, men de oplyser, at den vil ligge omkring de 10 euro per måned, der er cirka 70 kroner omregnet. Så det er virkelig et stærkt bud selskabet kommer med.

Det eneste vi endnu mangler at få styr på, og som må vente til vi får nogle HBO-folk i tale, er selve deres kanal-del. HBO Nordic oplyser på pressemødet, at de kommer med deres kanal i Norden, men gennem hvem og hvilke distributører må vi vente med at finde ud af.

Du kan selv tage et kig forbi HBONordic.com, hvis ikke du kan vente på lanceringen.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend