Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Trykfølsom skærm og app-lignende ikoner

Logitech laver nogle af de bedste fjernbetjeninger til os, som helst bare vil forholde sig til én. Som den nye Harmony Touch.

Skrevet af / 05/10/2012 - 13:54
Trykfølsom skærm og app-lignende ikoner

En af ulemperne ved programmerbare fjernbetjeninger er, at man gerne skal gennem en række tastetryk, før man kommer frem til funktionen, man skal betjene. Få knapper og mange fjernbetjeningsfunktioner i en enhed lyder bekvemt, men kan altså være frustrerende.Harmony Touch har i stedet fået en 2,4-tommers berøringsfølsom skærm i farver, som skal gøre det endnu nemmere at bladre i favoritkanaler, finde musik i Spotify og skifte mellem enheder i stuen.

Logitech Harmony Touch repræsenterer en ny udvikling indenfor universelle fjernbetjeninger, siger Joerg Tewes, vicepræsident for Logitechs digital home business group.

Folk sætter pris på gode løsninger og ønsker systemer, som imponerer og er nemme at bruge, mener Logitech. Med dette i tankerne designede firmaet en fjernbetjening, som gør det nemt at tilpasse efter behov, og som giver god kontrol over underholdningen i hjemmet.

Fjernbetjeningen er til salg 12. oktober til 1.500 kroner og har baggrundsbelyste taster, kan bruges sammen med hele 225.000 dimser. Fra gamle DVD-afspillere og nye smart-tv, fra i alt 5.000 producenter.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top