TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trykfølsom skærm og app-lignende ikoner

Logitech laver nogle af de bedste fjernbetjeninger til os, som helst bare vil forholde sig til én. Som den nye Harmony Touch.

forfatter
Publiceret 05/10/2012 - 13:54

En af ulemperne ved programmerbare fjernbetjeninger er, at man gerne skal gennem en række tastetryk, før man kommer frem til funktionen, man skal betjene. Få knapper og mange fjernbetjeningsfunktioner i en enhed lyder bekvemt, men kan altså være frustrerende.Harmony Touch har i stedet fået en 2,4-tommers berøringsfølsom skærm i farver, som skal gøre det endnu nemmere at bladre i favoritkanaler, finde musik i Spotify og skifte mellem enheder i stuen.

Logitech Harmony Touch repræsenterer en ny udvikling indenfor universelle fjernbetjeninger, siger Joerg Tewes, vicepræsident for Logitechs digital home business group.

Folk sætter pris på gode løsninger og ønsker systemer, som imponerer og er nemme at bruge, mener Logitech. Med dette i tankerne designede firmaet en fjernbetjening, som gør det nemt at tilpasse efter behov, og som giver god kontrol over underholdningen i hjemmet.

Fjernbetjeningen er til salg 12. oktober til 1.500 kroner og har baggrundsbelyste taster, kan bruges sammen med hele 225.000 dimser. Fra gamle DVD-afspillere og nye smart-tv, fra i alt 5.000 producenter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend