Nyhed

The Explorers: Udforsk verden i 4K HDR på Philips-TV’er

Hvis du har et Philips-TV fra 2019 eller nyere, kan du nu prøve dig som opdagelsesrejsende!

Philips OLED936 The Explorers 2048x1152 1

Philips OLED936 The Explorers 2048x1152 1

Philips har indgået et samarbejde med organisationen The Explorers, der arbejder med at dokumentere dyre- og planteliv verden rundt. Organisationen har til formål at øge bevidstheden om at bevare Jordens naturlige, kulturelle og menneskelige arv.

For at gøre det tilbyder The Explorers bl.a. et stort katalog af foto og videoer i førsteklasses 8K og 4K HDR-kvalitet, som er tilgængeligt via app’en af samme navn. Hvis man har et Philips TV fra 2019 eller senere, har man nu mulighed for at prøve tjenesten gratis!

Streaming-tjenesten Explorers er nu tilgængelig på Philips-TV’er. (Foto: Philips).

Fire måneder gratis for Philips TV-ejere

Samarbejdet med The Explorers betyder, at ejere af nyere Philips TV-modeller kan teste app’en gratis i en fire måneders prøveperiode. Philips TV-ejere vil også få adgang til eksklusivt indhold, der produceres dette forår, hvor et dedikeret team af fotografer og videografer udforsker den caribiske ø Martinique.

<
>
Explorers-app’en tilbyder masser af videomateriale i 8K og 4K HDR-kvalitet. (Foto: Audun Hage)

Sådan finder du app’en

App’en er tilgængelig til download på Philips smart-TV’er fra 2019 og nyere med Android- eller Saphi-brugerflade. Den kommer også forudinstalleret på Philips’ 2022 TV-modeller, som vil blive lanceret fra april og frem. Prøveperioden skal påbegyndes inden den 31. december 2022.

Læs også Dette Philips-OLED kan næsten alt Med superlækker billedkvalitet, farvestrålende Ambilight-lys og saftig lyd fra Bowers & Wilkins tilbyder Philips OLED+ 936 en ekstraordinær TV-oplevelse. Men det koster!
Les videre
Exit mobile version