TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

The Explorers: Udforsk verden i 4K HDR på Philips-TV’er

Hvis du har et Philips-TV fra 2019 eller nyere, kan du nu prøve dig som opdagelsesrejsende!

forfatter
Publiceret 24/03/2022 - 16:25

Philips har indgået et samarbejde med organisationen The Explorers, der arbejder med at dokumentere dyre- og planteliv verden rundt. Organisationen har til formål at øge bevidstheden om at bevare Jordens naturlige, kulturelle og menneskelige arv.

For at gøre det tilbyder The Explorers bl.a. et stort katalog af foto og videoer i førsteklasses 8K og 4K HDR-kvalitet, som er tilgængeligt via app’en af samme navn. Hvis man har et Philips TV fra 2019 eller senere, har man nu mulighed for at prøve tjenesten gratis!

The explorers announcement 01
Streaming-tjenesten Explorers er nu tilgængelig på Philips-TV’er. (Foto: Philips).

Fire måneder gratis for Philips TV-ejere

Samarbejdet med The Explorers betyder, at ejere af nyere Philips TV-modeller kan teste app’en gratis i en fire måneders prøveperiode. Philips TV-ejere vil også få adgang til eksklusivt indhold, der produceres dette forår, hvor et dedikeret team af fotografer og videografer udforsker den caribiske ø Martinique.

DSC 1716 scaled 1 DSC 1758 scaled 1 DSC 1751 scaled 1 DSC 1728 scaled 1 DSC 1735 scaled 1 DSC 1729 scaled 1
<
>
Explorers-app’en tilbyder masser af videomateriale i 8K og 4K HDR-kvalitet. (Foto: Audun Hage)

Sådan finder du app’en

App’en er tilgængelig til download på Philips smart-TV’er fra 2019 og nyere med Android- eller Saphi-brugerflade. Den kommer også forudinstalleret på Philips’ 2022 TV-modeller, som vil blive lanceret fra april og frem. Prøveperioden skal påbegyndes inden den 31. december 2022.

Læs også Dette Philips-OLED kan næsten alt Med superlækker billedkvalitet, farvestrålende Ambilight-lys og saftig lyd fra Bowers & Wilkins tilbyder Philips OLED+ 936 en ekstraordinær TV-oplevelse. Men det koster!
Philips OLED 936 Lewis Hamilton F1

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend