TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

The Explorers: Udforsk verden i 4K HDR på Philips-TV’er

Hvis du har et Philips-TV fra 2019 eller nyere, kan du nu prøve dig som opdagelsesrejsende!

forfatter
Publiceret 24/03/2022 - 16:25

Philips har indgået et samarbejde med organisationen The Explorers, der arbejder med at dokumentere dyre- og planteliv verden rundt. Organisationen har til formål at øge bevidstheden om at bevare Jordens naturlige, kulturelle og menneskelige arv.

For at gøre det tilbyder The Explorers bl.a. et stort katalog af foto og videoer i førsteklasses 8K og 4K HDR-kvalitet, som er tilgængeligt via app’en af samme navn. Hvis man har et Philips TV fra 2019 eller senere, har man nu mulighed for at prøve tjenesten gratis!

The explorers announcement 01
Streaming-tjenesten Explorers er nu tilgængelig på Philips-TV’er. (Foto: Philips).

Fire måneder gratis for Philips TV-ejere

Samarbejdet med The Explorers betyder, at ejere af nyere Philips TV-modeller kan teste app’en gratis i en fire måneders prøveperiode. Philips TV-ejere vil også få adgang til eksklusivt indhold, der produceres dette forår, hvor et dedikeret team af fotografer og videografer udforsker den caribiske ø Martinique.

DSC 1716 scaled 1 DSC 1758 scaled 1 DSC 1751 scaled 1 DSC 1728 scaled 1 DSC 1735 scaled 1 DSC 1729 scaled 1
<
>
Explorers-app’en tilbyder masser af videomateriale i 8K og 4K HDR-kvalitet. (Foto: Audun Hage)

Sådan finder du app’en

App’en er tilgængelig til download på Philips smart-TV’er fra 2019 og nyere med Android- eller Saphi-brugerflade. Den kommer også forudinstalleret på Philips’ 2022 TV-modeller, som vil blive lanceret fra april og frem. Prøveperioden skal påbegyndes inden den 31. december 2022.

Læs også Dette Philips-OLED kan næsten alt Med superlækker billedkvalitet, farvestrålende Ambilight-lys og saftig lyd fra Bowers & Wilkins tilbyder Philips OLED+ 936 en ekstraordinær TV-oplevelse. Men det koster!
Philips OLED 936 Lewis Hamilton F1
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Google lancerer ny version af Chromecast Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.
Knivskarp 8K OLED fra LG Med samtlige de kvaliteter, vi kender fra OLED, kombineret med knivskarp 8K-opløsning, er denne topmodel fra LG noget af det sejeste, vi har set!
Nu kommer Allente til Android TV Giver bl.a. mulighed for at streame flow-TV og købe eller leje indhold.
Glimrende OLED-TV Med strålende billedkvalitet og krystalklar lyd direkte fra tv-skærmen, er Sony A80K et imponerende TV - meget tæt på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye soundbar B&O's hidtil sejeste soundbar understøtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og den er skræddersyet til LG's OLED fjernsynsmodeller.
Tjek lige de nye fjernsyn fra Philips Topmodellerne OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god billedkvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede