TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

“Usynlig” PC-skærm til hjemmekontoret

Perfekt til hjemmearbejde: Samsung Smart Monitor M8 er et TV med indbygget monitor - og vice versa.

forfatter
Publiceret 06/02/2022 - 08:00

Selv om coronaisolation og forsamlingsforbud i hvert fald foreløbig er fortid, er hjemmekontoret kommet for at blive. Men det kan for mange være svært at finde plads til en ergonomisk kontorarbejdsplads i boligindretningen.

Samsungs Smart Monitor ligner den perfekte kombination: Skærmen er computerskærm i arbejdstiden og smart-TV i fritiden. Man får altså et “usynligt” TV på kontoret eller en “usynlig” skærm i stuen. Alt efter hvordan man vælger at se på det. Vores TV-ekspert, Audun Hage, testede Samsung Smart Monitor M7 sidste år. Og han har stadig ikke været i stand til at få armene ned (hvilket gør det svært for ham at spise).

Nu er der en efterfølger på vej. Samsung Smart Monitor M8 skulle komme på markedet til april. Vi har ikke fået en eksakt pris at vide endnu, men forventer, at den bliver omkring 6.000 kroner.

Med en tykkelse på blot 11,4 mm fylder den 32 tommer store Smart Monitor M8 (modelnavn: M80B) ikke meget i dybden. Og designet er enkelt, med helt plan bagside og hvidt(!) kabinet. Panelet, der selvfølgelig er i UHD 4K-opløsning (3840 x 2160 pixel) holder 99 % af sRGB-farveskalaen, hvilket er nøjagtigt nok til det meste kontorarbejde.

Smart Monitor M8 kamera
Kameraet er magnetisk, så det kan flyttes rundt på kanten af skærmen. Og gemmes helt væk, når arbejdet er slut. (Foto: Samsung)

Smart-TV og produktivitets-apps er indbygget direkte i skærmen, hvilket muliggør problemfri underholdning og arbejde, og skærmen fungerer om en SmartThings kontrol-hub, selv uden behov for en PC. Skærmen leveres med et flytbart magnetisk webcam.

Samsung Smart Monitor M8 02
TV og computerskærm i et. Samsung Smart Monitor M8 ser ud til at være perfekt til hjemmekontoret eller kollegieværelset. (Foto: Samsung)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Skærmen er det bedste ved den HP’s luksusflyder har en lækker UHD+ skærm, der vil glæde grafikere. Men kræfterne står ikke mål med prisen.
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Gennemfornuftig PC til studier og arbejde Den nyeste MateBook-udgave er en mindre designskarp og mere praktisk arbejdshest til tasken.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend