Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Samsung lancerer The Frame i 85 tommer

Samsungs populære ramme-TV kommer nu i en rigtig storskærmsudgave.

Skrevet af / 05/09/2021 - 12:07
Samsung lancerer The Frame i 85 tommer

Salgsstatistikkerne viser, at vi nordboere køber stadig større TV-skærme, og nu udvider Samsung en af deres mest populære modelserier med en ekstra skærmstørrelse. Og den bliver ikke specielt lille …

Læs også Ny 2021-model af The Frame Samsungs populære ramme-TV er tilbage i en ny og slankere version. 2021-modellen er et praktisk og stuevenligt TV med skarp billedkvalitet.

85 tommers version af The Frame

The Frame er allerede tilgængelig i en lang række skærmstørrelser fra 32 og helt op til 75 tommer. Og nu kommer det altså en ny 85-tommer oveni.

The Frame QE85LS03A henvender sig til dem, der vil have en ordentlig storskærm på væggen, men samtidig ønsker en diskret indpakning. En 85 tommers storskærm kan selvfølgelig ikke gøres usynlig, men med en flot ramme og et passende motiv på skærmen kan den i det mindste harmonere bedre med interiøret.

Ellers har 85-tommeren de samme funktioner som resten af The Frame-familien, deriblandt adgang til Samsungs righoldige digitale kunstgalleri. Skærmen leveres med et specialtilpasset vægbeslag, der gør det muligt at hænge den tæt ind til væggen. Den kan også iklædes indramning i forskellige farver (ekstraudstyr).

Den anvendte panelteknologi er af LCD-typen med såkaldt Dual LED-kantbelysning, som er kendt for at levere god kontrast og farvegengivelse. Den kan dog ikke måle sig med Samsungs Neo QLED-topmodeller, som har den nye Mini-LED-bagbelysning for bedre kontrast. Derimod kan den sikkert være interessant for dem, der ønsker den mest mulig diskrete storskærm i stuen.

OBS: Ud over The Frame i 85 tommer har Samsung også annonceret en større 65 tommers version af designmodellen The Serif.

Læs også The Serif er et anderledes TV fra Samsung Vil du have et TV, der ikke ser ud som et TV? Så kan Samsungs formstærke The Serif være et frisk alternativ.

Pris og tilgængelighed

Samsung The Frame QE85LS03A kommer i butikkerne i begyndelsen af oktober og vil koste 23.990 kroner.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

Mød den næste generation af MiniLED-teknologi fra Sony

Er denne skærm stor nok?

Vi tager et kig på LG's gennemsigtige OLED-TV

Panasonic skifter gear med nye OLED-modeller

LG's nye TV er både trådløst og gennemsigtigt

0
Scroll to Top