TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Samsung lancerer The Frame i 85 tommer

Samsungs populære ramme-TV kommer nu i en rigtig storskærmsudgave.

forfatter
Publiceret 05/09/2021 - 12:07

Salgsstatistikkerne viser, at vi nordboere køber stadig større TV-skærme, og nu udvider Samsung en af deres mest populære modelserier med en ekstra skærmstørrelse. Og den bliver ikke specielt lille …

Læs også Ny 2021-model af The Frame Samsungs populære ramme-TV er tilbage i en ny og slankere version. 2021-modellen er et praktisk og stuevenligt TV med skarp billedkvalitet.

85 tommers version af The Frame

The Frame er allerede tilgængelig i en lang række skærmstørrelser fra 32 og helt op til 75 tommer. Og nu kommer det altså en ny 85-tommer oveni.

The Frame QE85LS03A henvender sig til dem, der vil have en ordentlig storskærm på væggen, men samtidig ønsker en diskret indpakning. En 85 tommers storskærm kan selvfølgelig ikke gøres usynlig, men med en flot ramme og et passende motiv på skærmen kan den i det mindste harmonere bedre med interiøret.

Ellers har 85-tommeren de samme funktioner som resten af The Frame-familien, deriblandt adgang til Samsungs righoldige digitale kunstgalleri. Skærmen leveres med et specialtilpasset vægbeslag, der gør det muligt at hænge den tæt ind til væggen. Den kan også iklædes indramning i forskellige farver (ekstraudstyr).

Den anvendte panelteknologi er af LCD-typen med såkaldt Dual LED-kantbelysning, som er kendt for at levere god kontrast og farvegengivelse. Den kan dog ikke måle sig med Samsungs Neo QLED-topmodeller, som har den nye Mini-LED-bagbelysning for bedre kontrast. Derimod kan den sikkert være interessant for dem, der ønsker den mest mulig diskrete storskærm i stuen.

OBS: Ud over The Frame i 85 tommer har Samsung også annonceret en større 65 tommers version af designmodellen The Serif.

Læs også The Serif er et anderledes TV fra Samsung Vil du have et TV, der ikke ser ud som et TV? Så kan Samsungs formstærke The Serif være et frisk alternativ.

Pris og tilgængelighed

Samsung The Frame QE85LS03A kommer i butikkerne i begyndelsen af oktober og vil koste 23.990 kroner.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Star Wars-TV fra LG The Force is strong with this one...
Er det her Samsungs bedste TV hidtil? Efterfølgeren til et af sidste års bedste TV’er har netop gæstet testbænken. Samsung QN95B har fået en række forbedringer, men samtidig er der et par ting, der ærgrer os lidt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend