TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Philips lancerer ny version af “The One”

En ny generation af Philips’ populære LCD-TV er på vej – inklusive en gigantisk 86-tommer!

forfatter
Publiceret 03/02/2022 - 16:30

Philips har haft en vis succes med deres TV’er de seneste år. Et af disse er LCD-TV’et PUS8506 med kaldenavnet The One, som vi har testet med godt resultat i 65 tommers version. Performance-serien fra Philips har udmærket sig ved fin billedkvalitet, ikke mindst takket være Ambilight-lyset, der giver oplevelsen et ekstra pift.

Læs også Ambilight gør en forskel Philips The One PUS8506 adskiller sig fra konkurrenterne ved sit farvestrålende omgivelseslys, som afgjort bidrager til at forstærke billedoplevelsen.

Philips The One PUS8807

Nu står 2022-generationen snart for tur: Ud over de nye OLED-skærme, som vi allerede har omtalt, får The One også sine naturlige efterfølgere. Den nye modelserie kommer til at hedde PUS8807 og bliver tilgængelig i 43, 50, 55, 65 og 75 tommer – plus en 86 tommers model! Godt nyt for dem, der har savnet en rigtig storskærm med Philips-logo på.

Philips 8807 kan bl.a. prale af en ny 5. generation P5-videoprocessor og et 120 Hz LCD-panel af høj kvalitet. Bagbelysningen er Direct LED-baseret. Det har selvfølgelig også Ambilight, her fordelt på siderne og toppen af bagsiden af skærmen.

8807 65
Philips The One PUS8807 i 65 tommers version. (Foto: Philips)

Understøttelse af HDMI 2.1, eARC, 4K 120 Hz, VRR og AMD FreeSync skulle være på plads, hvilket er godt nyt for gaming-entusiaster. Philips siger, at de har formået at skære forsinkelsen (input-lag) ned til 9 millisekunder. De introducerer også en ny Game Bar på årets modeller, som skal gøre det nemmere at holde styr på alle spilfunktionerne.

På lydsiden er Philips The One udstyret med et opgraderet indbygget højttalersystem, som skal være kompatibelt med Dolby Atmos. TV-højttalerne kan også bruges som centerkanal i et større surround-system via DTS Play-Fi, som gør det muligt at koble trådløse baghøjttalere og en ditto subwoofer til TV’et.

(Philips har vistnok også en The One-soundbar på vej; den forventer vi mere info om senere).

Læs også Philips lancerer splinternyt OLED-TV Det kommende OLED807 får både nyt OLED-panel, opgraderet videoprocessor og mere avanceret Ambilight-lys.
OLED807 OLED837 48 55 65 IS Room RGB scaled 1

Philips The One PUS8507

Ud over den nævnte 8807-serie lancerer Philips pudsigt nok en ekstra variant af The One/Performance-serien i år, kaldet PUS8507. Den største forskel er, at den vil have lavere pris, enklere LCD-paneler (60 mod 120 Hz) og færre skærmstørrelser, nemlig 43, 50, 58 og 65 tommer.

Pris og tilgængelighed

Philips The One PUS8807 og PUS8507 har planlagt lancering i juli 2022. Priserne kendes endnu ikke, men vi opdaterer, når vi ved mere!

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend