Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Philips lancerer ny version af “The One”

En ny generation af Philips’ populære LCD-TV er på vej – inklusive en gigantisk 86-tommer!

Skrevet af / 03/02/2022 - 16:30
Philips lancerer ny version af “The One”

Philips har haft en vis succes med deres TV’er de seneste år. Et af disse er LCD-TV’et PUS8506 med kaldenavnet The One, som vi har testet med godt resultat i 65 tommers version. Performance-serien fra Philips har udmærket sig ved fin billedkvalitet, ikke mindst takket være Ambilight-lyset, der giver oplevelsen et ekstra pift.

Læs også Ambilight gør en forskel Philips The One PUS8506 adskiller sig fra konkurrenterne ved sit farvestrålende omgivelseslys, som afgjort bidrager til at forstærke billedoplevelsen.

Philips The One PUS8807

Nu står 2022-generationen snart for tur: Ud over de nye OLED-skærme, som vi allerede har omtalt, får The One også sine naturlige efterfølgere. Den nye modelserie kommer til at hedde PUS8807 og bliver tilgængelig i 43, 50, 55, 65 og 75 tommer – plus en 86 tommers model! Godt nyt for dem, der har savnet en rigtig storskærm med Philips-logo på.

Philips 8807 kan bl.a. prale af en ny 5. generation P5-videoprocessor og et 120 Hz LCD-panel af høj kvalitet. Bagbelysningen er Direct LED-baseret. Det har selvfølgelig også Ambilight, her fordelt på siderne og toppen af bagsiden af skærmen.

8807 65
Philips The One PUS8807 i 65 tommers version. (Foto: Philips)

Understøttelse af HDMI 2.1, eARC, 4K 120 Hz, VRR og AMD FreeSync skulle være på plads, hvilket er godt nyt for gaming-entusiaster. Philips siger, at de har formået at skære forsinkelsen (input-lag) ned til 9 millisekunder. De introducerer også en ny Game Bar på årets modeller, som skal gøre det nemmere at holde styr på alle spilfunktionerne.

På lydsiden er Philips The One udstyret med et opgraderet indbygget højttalersystem, som skal være kompatibelt med Dolby Atmos. TV-højttalerne kan også bruges som centerkanal i et større surround-system via DTS Play-Fi, som gør det muligt at koble trådløse baghøjttalere og en ditto subwoofer til TV’et.

(Philips har vistnok også en The One-soundbar på vej; den forventer vi mere info om senere).

Læs også Philips lancerer splinternyt OLED-TV Det kommende OLED807 får både nyt OLED-panel, opgraderet videoprocessor og mere avanceret Ambilight-lys.

Philips The One PUS8507

Ud over den nævnte 8807-serie lancerer Philips pudsigt nok en ekstra variant af The One/Performance-serien i år, kaldet PUS8507. Den største forskel er, at den vil have lavere pris, enklere LCD-paneler (60 mod 120 Hz) og færre skærmstørrelser, nemlig 43, 50, 58 og 65 tommer.

Pris og tilgængelighed

Philips The One PUS8807 og PUS8507 har planlagt lancering i juli 2022. Priserne kendes endnu ikke, men vi opdaterer, når vi ved mere!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

Mød den næste generation af MiniLED-teknologi fra Sony

Er denne skærm stor nok?

Vi tager et kig på LG's gennemsigtige OLED-TV

Panasonic skifter gear med nye OLED-modeller

LG's nye TV er både trådløst og gennemsigtigt

Samsungs nye TV'er får "AI-processor"

0
Scroll to Top