TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Nye QLED-TV’er fra Nokia

Nokias 2022-modeller bliver både mindre … og større!

forfatter
Publiceret 25/01/2022 - 15:48

Nokia er tilbage på TV-markedet efter noget tids dvale: Det finske mærke produceres nu på licens af det østrigske selskab StreamView GmbH. Lyd & Billede testede sidste år en af de første modeller – 65-tommeren Nokia 6500D. For 2022 udvides sortimentet med flere skærmstørrelser, fra 43 og helt op til 70 tommer.

Læs også QLED-TV med nordiske rødder Finske Nokia er tilbage på TV-markedet med en ny serie af Android-TV’er. Sig goddag til QLED Smart TV 6500D!

Nokia QLED Smart TV 2022

De nye modeller er af typen LCD med Quantum Dot-teknologi, også kendt som QLED, og skal angiveligt byde på en farverig og kontrastrig billedoplevelse. Nokia og StreamView skulle efter sigende have lagt vægt på gode billedindstillinger til film, sport og spil. En dedikeret gaming-indstilling lover således lav forsinkelse (input-lag) ned til 8 millisekunder.

De har også prioriteret lydgengivelsen, bl.a. ved at udstyre TV’erne med en integreret subwoofer.

Med Android TV får man adgang til en række populære streaming-tjenester, deriblandt Netflix, Disney+, Paramount+ og HBO Max. Nokia QLED Smart TV har i øvrigt tre HDMI-indgange (2.0), to USB samt tredobbelt TV-tuner til jordbaseret, satellit og kabel.

TV’erne har en quad-core processor og 8 gigabyte RAM, som sørger for, at de interne apps kører gnidningsløst. Fjernbetjeningen er desuden Bluetooth-baseret og ergonomisk udformet, og har desuden bagbelyste knapper.

Nokia QLED Range scaled 1
Nokia QLED Range 2022. (Foto: Nokia/StreamView GmbH)

Priser og tilgængelighed

Nokia QLED 4K UHD Smart TV-modellerne kommer i skærmstørrelserne 43, 50, 55, 58 og 70 tommer, og vil snart være tilgængelige fra webshoppen samt hos udvalgte forhandlere.

Vejl. priser:
 • Nokia 4300D (43″): 4.899 kr.
 • Nokia 5000D (50″): 5.599 kr.
 • Nokia 5500D (55″): 6.399 kr.
 • Nokia 5800D (58″): 6.699 kr.
 • Nokia 6500D (65″): 8.999 kr.
 • Nokia 7000D (70″): 11.199 kr.
Nokia Smart TV 7000D Lifestyle scaled 1
Nokia Smart TV 7000D. (Foto: Nokia/StreamView GmbH)

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
 • Over 5.000 produkttests
 • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
 • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
 • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
 • Altid opdateret på sidste nyt
 • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
 • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
 • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics bedste OLED-TV er tilbage i fuld vigør, og nu kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E giver en simpelthen strålende billedoplevelse.
Google lancerer ny version af Chromecast Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.
Knivskarp 8K OLED fra LG Med samtlige de kvaliteter, vi kender fra OLED, kombineret med knivskarp 8K-opløsning, er denne topmodel fra LG noget af det sejeste, vi har set!
Nu kommer Allente til Android TV Giver bl.a. mulighed for at streame flow-TV og købe eller leje indhold.
Glimrende OLED-TV Med strålende billedkvalitet og krystalklar lyd direkte fra tv-skærmen, er Sony A80K et imponerende TV - meget tæt på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye soundbar B&O's hidtil sejeste soundbar understøtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og den er skræddersyet til LG's OLED fjernsynsmodeller.
Følg Lyd & Billede