TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhed

Lynhurtige TV’er fra TCL

144 Hz gør TCL’s nye mini-LED-TV’er hurtige nok til professionel gaming.

forfatter
Publiceret 05/01/2022 - 10:31

På CES fremviste TCL sine første mini-LED-modeller med 144 Hz, som betyder, at de er hurtige nok til professionel gaming. Mens 120 Hz skærme er mere end nok til, at de fleste af os kan blive trukket ind i spillet (du vil næppe kunne se forskel på 120 og 144 Hz i det daglige), vil professionelle gamere hævde, at hver billedramme tæller, og at en endnu hurtigere skærm gør, at man slipper for at miste værdifuld tid, når man skal nedskyde fjenden, der lurer rundt om hjørnet.

Det er altså disse gamere, TCL nu henvender sig til.

Læs også Billig OLED-udfordrer? High-end-teknologi i et budget-TV virker unægtelig spændende.

TCL vil blive størst på mini-LED

Den nye generation mini-LED-TV’er, som er baseret på TCL’s egen mini-LED-teknologi, skal give en en bedre visuel oplevelse i spil og andet actionfyldt indhold. Med over 1000 lokale dæmpningszoner reduceres artefakter i billedet, og især i skyggeområderne. Vi blivet lovet ”enestående lysstyrke, overbevisende kontrast og superjævn grafik uden hakken”.

Læs også Vi har testet PS5! Sonys topspecificerede spilkonsol byder på lynhurtig ydelse og knivskarp grafik – skræddersyet til næste generation af avancerede spil.

TCL har satt sig som mål at blive den førende aktør inden for mini-LED-TV i de kommende år, ”med højere produktionsstandarder, højere energieffektivitet og førsteklasses billedydelse”.

Læs også Træfsikker lyskanon Samsung QN90A er et sprudlende lysstærkt TV, der giver fuld kontrol over spiloplevelsen.

Ingen konkrete modeller

TCL afslørede ingen specifikke TV-modeller, og dermed kender vi heller ingen priser på dem. De nye modeller vil blive præsenteret, når de bliver tilgængelige i Norden senere på foråret.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

Black Week: Nu kan du gøre et TV-kup! Black Week 2022 er allerede begyndt - her er de TV'er, vi anbefaler at have i kikkerten!
YouTube går vertikalt på TV-skærmen Nu kan du snart se de vertikale videoklip i YouTubes app til smart-TV.
OLED + Ambilight = større indlevelse! Philips er på banen med endnu et farverigt OLED-TV: Med saftig kontrast og Ambilight er scenen sat til en skøn filmoplevelse.
Det største TV vi har testet Glem 85 tommer - nu hedder det 98 tommer, hvis du vil have det største TV på vejen! TCL 98C735 er et gedigent bæst af et TV, og billedkvaliteten overrasker.
Når underholdning er i fokus Søger du den bedste filmoplevelse, eller bedre billede til sport og spil? Så kan det være tid til at købe nyt TV. Her finder du de allerbedste, vi har testet i år!
Gaming-skærm overrasker stort Den store Asus-skærms OLED-panel med perfekt sortniveau, kombineret med den matte overflade, giver intet mindre end den bedste gaming-oplevelse, vi nogensinde har haft.
Følg Lyd & Billede