TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

Lynhurtige TV’er fra TCL

144 Hz gør TCL’s nye mini-LED-TV’er hurtige nok til professionel gaming.

forfatter
Publiceret 05/01/2022 - 10:31

På CES fremviste TCL sine første mini-LED-modeller med 144 Hz, som betyder, at de er hurtige nok til professionel gaming. Mens 120 Hz skærme er mere end nok til, at de fleste af os kan blive trukket ind i spillet (du vil næppe kunne se forskel på 120 og 144 Hz i det daglige), vil professionelle gamere hævde, at hver billedramme tæller, og at en endnu hurtigere skærm gør, at man slipper for at miste værdifuld tid, når man skal nedskyde fjenden, der lurer rundt om hjørnet.

Det er altså disse gamere, TCL nu henvender sig til.

Læs også Billig OLED-udfordrer? High-end-teknologi i et budget-TV virker unægtelig spændende.

TCL vil blive størst på mini-LED

Den nye generation mini-LED-TV’er, som er baseret på TCL’s egen mini-LED-teknologi, skal give en en bedre visuel oplevelse i spil og andet actionfyldt indhold. Med over 1000 lokale dæmpningszoner reduceres artefakter i billedet, og især i skyggeområderne. Vi blivet lovet ”enestående lysstyrke, overbevisende kontrast og superjævn grafik uden hakken”.

Læs også Vi har testet PS5! Sonys topspecificerede spilkonsol byder på lynhurtig ydelse og knivskarp grafik – skræddersyet til næste generation af avancerede spil.

TCL har satt sig som mål at blive den førende aktør inden for mini-LED-TV i de kommende år, ”med højere produktionsstandarder, højere energieffektivitet og førsteklasses billedydelse”.

Læs også Træfsikker lyskanon Samsung QN90A er et sprudlende lysstærkt TV, der giver fuld kontrol over spiloplevelsen.

Ingen konkrete modeller

TCL afslørede ingen specifikke TV-modeller, og dermed kender vi heller ingen priser på dem. De nye modeller vil blive præsenteret, når de bliver tilgængelige i Norden senere på foråret.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fået et af årets mest omdiskuterede og længe ventede TV’er til test! Samsung S95B giver en meget imponerende billedkvalitet, men der er også plads til forbedring.
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Star Wars-TV fra LG The Force is strong with this one...
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend