Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Lynhurtige TV’er fra TCL

144 Hz gør TCL’s nye mini-LED-TV’er hurtige nok til professionel gaming.

Skrevet af / 05/01/2022 - 10:31
Lynhurtige TV’er fra TCL

På CES fremviste TCL sine første mini-LED-modeller med 144 Hz, som betyder, at de er hurtige nok til professionel gaming. Mens 120 Hz skærme er mere end nok til, at de fleste af os kan blive trukket ind i spillet (du vil næppe kunne se forskel på 120 og 144 Hz i det daglige), vil professionelle gamere hævde, at hver billedramme tæller, og at en endnu hurtigere skærm gør, at man slipper for at miste værdifuld tid, når man skal nedskyde fjenden, der lurer rundt om hjørnet.

Det er altså disse gamere, TCL nu henvender sig til.

Læs også Billig OLED-udfordrer? High-end-teknologi i et budget-TV virker unægtelig spændende.

TCL vil blive størst på mini-LED

Den nye generation mini-LED-TV’er, som er baseret på TCL’s egen mini-LED-teknologi, skal give en en bedre visuel oplevelse i spil og andet actionfyldt indhold. Med over 1000 lokale dæmpningszoner reduceres artefakter i billedet, og især i skyggeområderne. Vi blivet lovet ”enestående lysstyrke, overbevisende kontrast og superjævn grafik uden hakken”.

Læs også Vi har testet PS5! Sonys topspecificerede spilkonsol byder på lynhurtig ydelse og knivskarp grafik – skræddersyet til næste generation af avancerede spil.

TCL har satt sig som mål at blive den førende aktør inden for mini-LED-TV i de kommende år, ”med højere produktionsstandarder, højere energieffektivitet og førsteklasses billedydelse”.

Læs også Træfsikker lyskanon Samsung QN90A er et sprudlende lysstærkt TV, der giver fuld kontrol over spiloplevelsen.

Ingen konkrete modeller

TCL afslørede ingen specifikke TV-modeller, og dermed kender vi heller ingen priser på dem. De nye modeller vil blive præsenteret, når de bliver tilgængelige i Norden senere på foråret.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

0
Lyd & Billede
Scroll to Top