TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Lynhurtige TV’er fra TCL

144 Hz gør TCL’s nye mini-LED-TV’er hurtige nok til professionel gaming.

På CES fremviste TCL sine første mini-LED-modeller med 144 Hz, som betyder, at de er hurtige nok til professionel gaming. Mens 120 Hz skærme er mere end nok til, at de fleste af os kan blive trukket ind i spillet (du vil næppe kunne se forskel på 120 og 144 Hz i det daglige), vil professionelle gamere hævde, at hver billedramme tæller, og at en endnu hurtigere skærm gør, at man slipper for at miste værdifuld tid, når man skal nedskyde fjenden, der lurer rundt om hjørnet.

Det er altså disse gamere, TCL nu henvender sig til.

Billig OLED-udfordrer? High-end-teknologi i et budget-TV virker unægtelig spændende.

TCL vil blive størst på mini-LED

Den nye generation mini-LED-TV’er, som er baseret på TCL’s egen mini-LED-teknologi, skal give en en bedre visuel oplevelse i spil og andet actionfyldt indhold. Med over 1000 lokale dæmpningszoner reduceres artefakter i billedet, og især i skyggeområderne. Vi blivet lovet ”enestående lysstyrke, overbevisende kontrast og superjævn grafik uden hakken”.

Læs også

Vi har testet PS5!

TCL har satt sig som mål at blive den førende aktør inden for mini-LED-TV i de kommende år, ”med højere produktionsstandarder, højere energieffektivitet og førsteklasses billedydelse”.

Ingen konkrete modeller

TCL afslørede ingen specifikke TV-modeller, og dermed kender vi heller ingen priser på dem. De nye modeller vil blive præsenteret, når de bliver tilgængelige i Norden senere på foråret.

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Lyd & Billede