Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Loewe bild s.77 går efter guldet

bild s.77 edition laves kun i 99 eksemplarer og vil sandsynligvis gå rent hjem hos megarige Loewe-fans.

Skrevet af / 19/01/2022 - 12:23
Loewe bild s.77 går efter guldet

Den tyske TV-producent Loewe blev grundlagt i 1923 og er for mange synonym med højkvalitets-TV’er. I anledning af deres 99 års “jubilæum” har de valgt at kaste glans over et af deres bedste OLED-TV’er – bogstavelig talt!

Loewe bild s.77 edition er en specialudgave af producentens 77 tommers OLED-flagskib, som har vundet adskillige designpriser, deriblandt iF Design Award. Den nye jubilæumsversion er krydret med flere guldbelagte designelementer, og den ikoniske “Loewe-ring” under skærmen er lavet af ren messing.

loewe bild s lifestyle in living space loewe bild s lifestyle on wall
<
>
Loewe bild s.77 edition. (Foto: Loewe)

Laves i kun 99 eksemplarer

Loewe bild s.77 edition har et 77 tommers OLED-panel fra LG Display og kan desuden bryste sig af et kraftigt integreret lydsystem med hele ti højttalerenheder. Den indbyggede DR+ harddisk gør det nemt at optage forskellige typer indhold. Forskellige fødder/standere og monteringsbeslag er tilgængelige som ekstraudstyr.

TV’et samles i hånden på Loewe-fabrikken i Kronach i Tyskland og laves i kun 99 eksemplarer. En indgraveret guldplade med nummer pryder hvert enkelt TV. Med i købet følger også en bog om Loewes historie og en personlig hilsen fra Loewe-teamet.

Skjermbilde 2022 01 18 kl. 11.43.19
(Foto: Skærmskud)

Pris og tilgængelighed

Loewe bild s.77 edition er nu tilgængeligt hos udvalgte forhandlere, bl.a. Harrods i London. Prisen skulle være omkring 13.000 pund, eller ca. 120.000 kroner. Det er omtrent tre gange så meget som et “almindeligt” 77 tommers OLED-TV fra LG – men det er så heller ikke i guld.

Læs også Mere luksus fra Loewe Loewe Bild i og Klang Bar5 har bl.a. Dolby Vision og Dolby Atmos.

Hvorvidt den danske Loewe-forhandler Lyd & Billede Specialisten (no relation) kan skaffe et eksemplar, ved vi ikke – hvis alle 99 eksemplarer da ikke allerede er solgt til superrige oliesheiker og oligarker …

https://youtu.be/vEiG4oXWGKc

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top