TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Loewe bild s.77 går efter guldet

bild s.77 edition laves kun i 99 eksemplarer og vil sandsynligvis gå rent hjem hos megarige Loewe-fans.

forfatter
Publiceret 19/01/2022 - 12:23

Den tyske TV-producent Loewe blev grundlagt i 1923 og er for mange synonym med højkvalitets-TV’er. I anledning af deres 99 års “jubilæum” har de valgt at kaste glans over et af deres bedste OLED-TV’er – bogstavelig talt!

Loewe bild s.77 edition er en specialudgave af producentens 77 tommers OLED-flagskib, som har vundet adskillige designpriser, deriblandt iF Design Award. Den nye jubilæumsversion er krydret med flere guldbelagte designelementer, og den ikoniske “Loewe-ring” under skærmen er lavet af ren messing.

loewe bild s lifestyle in living space loewe bild s lifestyle on wall
<
>
Loewe bild s.77 edition. (Foto: Loewe)

Laves i kun 99 eksemplarer

Loewe bild s.77 edition har et 77 tommers OLED-panel fra LG Display og kan desuden bryste sig af et kraftigt integreret lydsystem med hele ti højttalerenheder. Den indbyggede DR+ harddisk gør det nemt at optage forskellige typer indhold. Forskellige fødder/standere og monteringsbeslag er tilgængelige som ekstraudstyr.

TV’et samles i hånden på Loewe-fabrikken i Kronach i Tyskland og laves i kun 99 eksemplarer. En indgraveret guldplade med nummer pryder hvert enkelt TV. Med i købet følger også en bog om Loewes historie og en personlig hilsen fra Loewe-teamet.

Skjermbilde 2022 01 18 kl. 11.43.19
(Foto: Skærmskud)

Pris og tilgængelighed

Loewe bild s.77 edition er nu tilgængeligt hos udvalgte forhandlere, bl.a. Harrods i London. Prisen skulle være omkring 13.000 pund, eller ca. 120.000 kroner. Det er omtrent tre gange så meget som et “almindeligt” 77 tommers OLED-TV fra LG – men det er så heller ikke i guld.

Læs også Mere luksus fra Loewe Loewe Bild i og Klang Bar5 har bl.a. Dolby Vision og Dolby Atmos.
Loewe Bild I Klang bar5 scaled 1

Hvorvidt den danske Loewe-forhandler Lyd & Billede Specialisten (no relation) kan skaffe et eksemplar, ved vi ikke – hvis alle 99 eksemplarer da ikke allerede er solgt til superrige oliesheiker og oligarker …

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Google lancerer ny version af Chromecast Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.
Knivskarp 8K OLED fra LG Med samtlige de kvaliteter, vi kender fra OLED, kombineret med knivskarp 8K-opløsning, er denne topmodel fra LG noget af det sejeste, vi har set!
Nu kommer Allente til Android TV Giver bl.a. mulighed for at streame flow-TV og købe eller leje indhold.
Glimrende OLED-TV Med strålende billedkvalitet og krystalklar lyd direkte fra tv-skærmen, er Sony A80K et imponerende TV - meget tæt på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye soundbar B&O's hidtil sejeste soundbar understøtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og den er skræddersyet til LG's OLED fjernsynsmodeller.
Tjek lige de nye fjernsyn fra Philips Topmodellerne OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god billedkvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede