TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Loewe bild s.77 går efter guldet

bild s.77 edition laves kun i 99 eksemplarer og vil sandsynligvis gå rent hjem hos megarige Loewe-fans.

forfatter
Publiceret 19/01/2022 - 12:23

Den tyske TV-producent Loewe blev grundlagt i 1923 og er for mange synonym med højkvalitets-TV’er. I anledning af deres 99 års “jubilæum” har de valgt at kaste glans over et af deres bedste OLED-TV’er – bogstavelig talt!

Loewe bild s.77 edition er en specialudgave af producentens 77 tommers OLED-flagskib, som har vundet adskillige designpriser, deriblandt iF Design Award. Den nye jubilæumsversion er krydret med flere guldbelagte designelementer, og den ikoniske “Loewe-ring” under skærmen er lavet af ren messing.

loewe bild s lifestyle in living space loewe bild s lifestyle on wall
<
>
Loewe bild s.77 edition. (Foto: Loewe)

Laves i kun 99 eksemplarer

Loewe bild s.77 edition har et 77 tommers OLED-panel fra LG Display og kan desuden bryste sig af et kraftigt integreret lydsystem med hele ti højttalerenheder. Den indbyggede DR+ harddisk gør det nemt at optage forskellige typer indhold. Forskellige fødder/standere og monteringsbeslag er tilgængelige som ekstraudstyr.

TV’et samles i hånden på Loewe-fabrikken i Kronach i Tyskland og laves i kun 99 eksemplarer. En indgraveret guldplade med nummer pryder hvert enkelt TV. Med i købet følger også en bog om Loewes historie og en personlig hilsen fra Loewe-teamet.

Skjermbilde 2022 01 18 kl. 11.43.19
(Foto: Skærmskud)

Pris og tilgængelighed

Loewe bild s.77 edition er nu tilgængeligt hos udvalgte forhandlere, bl.a. Harrods i London. Prisen skulle være omkring 13.000 pund, eller ca. 120.000 kroner. Det er omtrent tre gange så meget som et “almindeligt” 77 tommers OLED-TV fra LG – men det er så heller ikke i guld.

Læs også Mere luksus fra Loewe Loewe Bild i og Klang Bar5 har bl.a. Dolby Vision og Dolby Atmos.
Loewe Bild I Klang bar5 scaled 1

Hvorvidt den danske Loewe-forhandler Lyd & Billede Specialisten (no relation) kan skaffe et eksemplar, ved vi ikke – hvis alle 99 eksemplarer da ikke allerede er solgt til superrige oliesheiker og oligarker …

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend