Search
Generic filters

LG’s nye galleri-TV er i butikkerne

LG indleder TV-året med en rigtig lækker OLED-skærm. Her er priserne på OLED GX.

LG er i fuld gang med at rulle deres nye 2020-modeller ud i butikkerne. Flere af sidste års mest populære TV’er får nu deres naturlige arvtagere, heriblandt CX og BX (udtales C10 og B10), der erstatter C9 og B9 fra 2019. Men den måske allermest interessante model er helt ny! Den nye OLED GX Gallery Series er skræddersyet til at hænges direkte på væggen.

LG GX OLED er designet til at hænges direkte på væggen med mulighed for skjult kabelføring. (Foto: LG)

LG OLED GX Gallery Series

LG har hidtil haft lidt skiftende held med deres designmodeller. Det ultratynde Wallpaper OLED er som udgangspunkt et meget elegant TV, men skæmmes af det lidt klodsede strømkabel og ditto soundbar, der følger med. Desuden er det svinedyrt!

I år ser det ud til, at LG har lært noget og udsender et mere gennemtænkt og praktisk design-TV. Den nye GX-serie får også en langt mere gunstig pris – ca. 25 procent lavere end Wallpaper!

Læs også Nu lancerer LG deres 2020 4K og 8K OLED-TV’er 14 nye OLED-TV’er lanceres først i Sydkorea og USA, derefter i Europa.

På LG OLED GX er alt, hvad der hedder højttalere, strømforsyning og elektronik, integreret i selve TV’et, men det er alligevel kun 2 cm tykt. Strøm- og signalkablerne ledes gennem en forsænket kanal, så der er ikke noget, der stikker ud.

Desuden har LG lavet et dedikeret hængslet vægbeslag, der gør, at TV’et kan hænges helt ind til væggen – og trækkes ud, når noget skal kobles til eller fra. Vægbeslaget medfølger i kassen, mens eventuelle fødder er ekstraudstyr. Dette TV hører til på væggen!

LG OLED GX Gallery Series. (Foto: LG)

4K-OLED med det hele

På billedfronten er GX-serien udstyret med et fuldblods 4K OLED-panel, der drives af LG’s kraftigste videoprocessor, A9 Gen 3. LG-processoren har mange tricks i værktøjskassen og anvender maskinlæring for at forbedre billedkvaliteten kontinuerligt.

Desuden satser LG ligesom tidligere år på bred understøttelse af forskellige videoformater og standarder. GX understøtter de fleste HDR-formater, inklusive Dolby Vision (nu også i IQ-version, der tilpasser sig lyset i rummet). Man kan vælge imellem en række billedindstillinger – lige fra den adaptive Genre Selection, hvor TV’et automatisk genkender og optimerer videomaterialet, til den superneutrale Filmmaker Mode.

annonce

GX-serien understøtter også HDMI 2.1 på alle tre indgange og er således klar til den næste generation af spilkonsoller.

annonce
LG OLED GX Gallery Series. (Foto: LG)

Matchende soundbar

På lydsiden understøtter GX også Dolby Atmos og kan sende surround-lyd i høj kvalitet til en kompatibel soundbar via HDMI eARC. LG vil også tilbyde en matchende soundbar til GX-serien – SNX7 – som ekstraudstyr. Med samme flade design er den skræddersyet til vægmontering, og den får virtuel Atmos-lyd med 3.1 kanaler, separat subwoofer og 420 watt.

Vi glæder os til at sætte LG GX-serien grundigt på prøve og har allerede bestilt et testeksemplar!

LG GX Soundbar SNX7. (Foto: LG)

Priser og tilgængelighed

55 og 65 tommers udgaven af Gallery OLED er i butikkerne nu, mens den større 77 tommers version forventes i slutningen af juni.

Priser:
LG OLED55GX: 18.990 kr.
LG OLED65GX: 27.990 kr.
LG OLED77GX: 52.990 kr.

annonce

 

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Moonraker var kodenavnet på Nokias smart-ur, som blev droppet af Microsoft efter opkøbet af den finske mobilproducent.
  ViacomCBS udvikler deres egen streaming-tjeneste, som skal lanceres næste år.
  En af årets største filmlanceringer fra Walt Disney, Mulan, udsendes nu direkte på streaming-tjenesten Disney+.
  I første omgang bliver det alene Android-brugerne, der får glæde af at streame spil som to-go på mobilen.
  SSD er nu standard i alle Apples iMacs.
  Samsung har netop lanceret Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien kender vi, men begge modeller byder på design og finesser, der virker yderst lovende.
  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  TCL QLED800

  Vejl.pris 7999 kr QLED-kup fra TCL

  Sony XH9005 (KD-65XH9005)

  Vejl.pris 12990 kr God til sport og spil

  LG NANO 90 (65NANO906)

  Vejl.pris 12990 kr Kanonstærk kontrast

  LG OLED GX Gallery OLED

  Vejl.pris 27990 kr OLED på udstilling
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.