Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

LG lancerer OLED-TV med Star Wars-tema

The Force is strong with this one...

Skrevet af / 27/05/2022 - 14:54
LG lancerer OLED-TV med Star Wars-tema

LG’s OLED-skærme er kendt for deres glimrende kontrast og sortniveau, der er som skabt til at gengive stjernefyldte galakser på troværdig vis. Hvad passer så bedre end et OLED-TV dedikeret til Star Wars-universet?

Ja, du læste rigtigt: Den nye TV-model fra LG er ikke nogen forsinket aprilsnar, men derimod tænkt som en (forsinket?) hyldest til Star Wars-dagen den 4. maj (“May the 4th Be With You”). Det blev annonceret i forbindelse med den officielle Star Wars-kongres Star Wars Celebration Anaheim, som løber af stablen i denne uge.

TV’et kommer desværre kun i USA og bliver kun lavet i et begrænset oplag – 501 eksemplarer. De vil være tydeligt Star Wars-inspirerede, når det gælder design, fjernbetjening og funktioner. Og de heldige ejere (samlere?) vil sikkert også gerne passe godt på emballagen!

LG OLED C2 Star Wars limited edition
LG’s Star Wars-TV bliver kun produceret i 501 eksemplarer. (Foto: LG)

LG Star Wars OLED

Star Wars OLED-TV’et er baseret på den nye 2022-model OLED C2, som Lyd & Billede allerede har testet med glimrende resultat. Den nye udgave kommer kun i 65 tommers format og vil have et særligt design på TV og fjernbetjening. Bl.a. er bagsiden af TV’et prydet med Imperiets logo.

Læs også Det bedste OLED-køb? LG’s populære OLED-TV i C-serien har fået en kraftig overhaling i år. Det har gjort et godt TV endnu bedre!

Fjernbetjeningen er baseret på LG’s velkendte pegefjernbetjening, Magic Remote, men har Star Wars-design og -logo, mens markøren skal ligne et lyssværd. Når TV’et er tændt, skal man kunne høre Darth Vaders karakteristiske åndedræt. Brugerfladen er også inspireret af filmene med et eksklusivt billedgalleri, der kan vises, når skærmen er på standby.

LG Announces Very Limited Edition Star Wars Themed OLED TV
Fjernbetjeningen er også tydeligt Star Wars-inspireret. (Foto: LG)

Pris og tilgængelighed

LG’s Star Wars OLED-TV vil som nævnt kun være tilgængeligt i USA og kun i 501 eksemplarer. Prisen kender vi ikke – OLED C2 koster 20.000 kroner i 65 tommers format, men specialudgaven her bliver sandsynligvis noget dyrere.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kæmpe 3D-skærm fra LG

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

0
Lyd & Billede
Scroll to Top