TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

LG lancerer OLED-TV med Star Wars-tema

The Force is strong with this one...

forfatter
Publiceret 27/05/2022 - 14:54

LG’s OLED-skærme er kendt for deres glimrende kontrast og sortniveau, der er som skabt til at gengive stjernefyldte galakser på troværdig vis. Hvad passer så bedre end et OLED-TV dedikeret til Star Wars-universet?

Ja, du læste rigtigt: Den nye TV-model fra LG er ikke nogen forsinket aprilsnar, men derimod tænkt som en (forsinket?) hyldest til Star Wars-dagen den 4. maj (“May the 4th Be With You”). Det blev annonceret i forbindelse med den officielle Star Wars-kongres Star Wars Celebration Anaheim, som løber af stablen i denne uge.

TV’et kommer desværre kun i USA og bliver kun lavet i et begrænset oplag – 501 eksemplarer. De vil være tydeligt Star Wars-inspirerede, når det gælder design, fjernbetjening og funktioner. Og de heldige ejere (samlere?) vil sikkert også gerne passe godt på emballagen!

LG OLED C2 Star Wars limited edition
LG’s Star Wars-TV bliver kun produceret i 501 eksemplarer. (Foto: LG)

LG Star Wars OLED

Star Wars OLED-TV’et er baseret på den nye 2022-model OLED C2, som Lyd & Billede allerede har testet med glimrende resultat. Den nye udgave kommer kun i 65 tommers format og vil have et særligt design på TV og fjernbetjening. Bl.a. er bagsiden af TV’et prydet med Imperiets logo.

Læs også Det bedste OLED-køb? LG’s populære OLED-TV i C-serien har fået en kraftig overhaling i år. Det har gjort et godt TV endnu bedre!
LG OLED C2 Netflix F1 Drive to survive

Fjernbetjeningen er baseret på LG’s velkendte pegefjernbetjening, Magic Remote, men har Star Wars-design og -logo, mens markøren skal ligne et lyssværd. Når TV’et er tændt, skal man kunne høre Darth Vaders karakteristiske åndedræt. Brugerfladen er også inspireret af filmene med et eksklusivt billedgalleri, der kan vises, når skærmen er på standby.

LG Announces Very Limited Edition Star Wars Themed OLED TV
Fjernbetjeningen er også tydeligt Star Wars-inspireret. (Foto: LG)

Pris og tilgængelighed

LG’s Star Wars OLED-TV vil som nævnt kun være tilgængeligt i USA og kun i 501 eksemplarer. Prisen kender vi ikke – OLED C2 koster 20.000 kroner i 65 tommers format, men specialudgaven her bliver sandsynligvis noget dyrere.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
LG's 2023 OLED TV'er klar i Norden Fås i butikkerne den 13. marts, og kan forudbestilles nu.
lbpluss
Tjek denne 98-tommerskærm fra Sony! Sony slår på stortromme og lancerer sit første 98-tommers 4K-TV. Derimod kommer der ingen nye 8K-TV'er i år.
lbpluss
Sony satser stadig på QD-OLED Sony har holdt kortene tæt til kroppen om årets nye TV-modeller, men nu har de endelig meldt ud. De nye topmodeller A95L og A80L har indtaget scenen.
lbpluss
Allente lancerer specialtilpasset Chromecast med Google TV Nu kan Allente-abonnenter sløjfe TV-boksen.
lbpluss
Her er Samsungs nye 8K-flagskibs-TV: QN900C De nye 55", 65" og 77" modeller i S95C-serien fra Samsung er lige rundt om hjørnet, ligesom også en række andre 2023-fjernsynsmodeller.
Følg Lyd & Billede