TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

LG lancerer OLED-TV med Star Wars-tema

The Force is strong with this one...

forfatter
Publiceret 27/05/2022 - 14:54

LG’s OLED-skærme er kendt for deres glimrende kontrast og sortniveau, der er som skabt til at gengive stjernefyldte galakser på troværdig vis. Hvad passer så bedre end et OLED-TV dedikeret til Star Wars-universet?

Ja, du læste rigtigt: Den nye TV-model fra LG er ikke nogen forsinket aprilsnar, men derimod tænkt som en (forsinket?) hyldest til Star Wars-dagen den 4. maj (“May the 4th Be With You”). Det blev annonceret i forbindelse med den officielle Star Wars-kongres Star Wars Celebration Anaheim, som løber af stablen i denne uge.

TV’et kommer desværre kun i USA og bliver kun lavet i et begrænset oplag – 501 eksemplarer. De vil være tydeligt Star Wars-inspirerede, når det gælder design, fjernbetjening og funktioner. Og de heldige ejere (samlere?) vil sikkert også gerne passe godt på emballagen!

LG OLED C2 Star Wars limited edition
LG’s Star Wars-TV bliver kun produceret i 501 eksemplarer. (Foto: LG)

LG Star Wars OLED

Star Wars OLED-TV’et er baseret på den nye 2022-model OLED C2, som Lyd & Billede allerede har testet med glimrende resultat. Den nye udgave kommer kun i 65 tommers format og vil have et særligt design på TV og fjernbetjening. Bl.a. er bagsiden af TV’et prydet med Imperiets logo.

Læs også Det bedste OLED-køb? LG’s populære OLED-TV i C-serien har fået en kraftig overhaling i år. Det har gjort et godt TV endnu bedre!
LG OLED C2 Netflix F1 Drive to survive

Fjernbetjeningen er baseret på LG’s velkendte pegefjernbetjening, Magic Remote, men har Star Wars-design og -logo, mens markøren skal ligne et lyssværd. Når TV’et er tændt, skal man kunne høre Darth Vaders karakteristiske åndedræt. Brugerfladen er også inspireret af filmene med et eksklusivt billedgalleri, der kan vises, når skærmen er på standby.

LG Announces Very Limited Edition Star Wars Themed OLED TV
Fjernbetjeningen er også tydeligt Star Wars-inspireret. (Foto: LG)

Pris og tilgængelighed

LG’s Star Wars OLED-TV vil som nævnt kun være tilgængeligt i USA og kun i 501 eksemplarer. Prisen kender vi ikke – OLED C2 koster 20.000 kroner i 65 tommers format, men specialudgaven her bliver sandsynligvis noget dyrere.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

YouTube går vertikalt på TV-skærmen Nu kan du snart se de vertikale videoklip i YouTubes app til smart-TV.
OLED + Ambilight = større indlevelse! Philips er på banen med endnu et farverigt OLED-TV: Med saftig kontrast og Ambilight er scenen sat til en skøn filmoplevelse.
Det største TV vi har testet Glem 85 tommer - nu hedder det 98 tommer, hvis du vil have det største TV på vejen! TCL 98C735 er et gedigent bæst af et TV, og billedkvaliteten overrasker.
Når underholdning er i fokus Søger du den bedste filmoplevelse, eller bedre billede til sport og spil? Så kan det være tid til at købe nyt TV. Her finder du de allerbedste, vi har testet i år!
Gaming-skærm overrasker stort Den store Asus-skærms OLED-panel med perfekt sortniveau, kombineret med den matte overflade, giver intet mindre end den bedste gaming-oplevelse, vi nogensinde har haft.
Ejer du et Samsung TV? Så læs dette! Apple TV-app'en til Samsung TV streamer nu udvalgt indhold i det åbne HDR10+ format – som et alternativ til Dolby Vision.
Følg Lyd & Billede