Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 07Deltag

Nyhed

Her er Beovision Contour 55

Bang & Olufsens formfine OLED-TV lanceres i en ny og større udgave.

Skrevet af / 14/06/2021 - 15:20
Her er Beovision Contour 55

Beovision Contour er det nyeste OLED-TV fra Bang & Olufsen. Det blev oprindelig lanceret i november 2020 som en 48 tommers version, men nu meddeler B&O, at en ny, større 55-tommer er klar!

Læs også B&O lancerer nyt luksuriøst OLED-TV Nu vil B&O også være med i 48 tommers klubben!

Den nye 55-tommers version af Beovision Contour anvender den samme designopskrift, som vi har set tidligere, hvor et OLED-TV fra LG Electronics’ C-serie er fint pakket ind af B&O, komplet med integreret højttalerløsning og en elegant fjernbetjening.

Beovision Contour var fra starten kun tilgængeligt i det kompakte 48 tommers format, men nu kan det altså også fås i 55 tommer, hvilket nok vil være en mere anvendelig størrelse for de fleste.

bc2 bc3
<
>
Beovision Contour kan monteres direkte på væggen via et særligt vægbeslag eller stå på et TV-møbel eller en specialdesignet, svingbar gulvstander i aluminium, hvor der også er gjort klar til skjult kabelføring. (Foto: Bang & Olufsen)

Samtidig skal det nævnes, at Contour-serien har fået et opdateret OLED-panel: Den kommer nu med 2021-modellen LG OLED C1 på billedsiden – et TV, vi for nylig har testet.

Som sædvanlig for B&O er der sørget for ordentlig lyd, her i form af en kraftig lydpakke med 11 højttalerenheder, der er baseret på soundbaren Beosound Stage.

Pris og tilgængelighed

Beovision Contour 55 fås på bang-olufsen.com og hos Bang & Olufsen-forhandlere. Vejledende udsalgspris starter på 56.600 kroner, afhængigt af udstyr og finish.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CES 2024: Hele 33 innovationspriser går til LG

Her er de TV'er vi fandt på tilbud under Cyber Monday

Hisense hæver barren med nyt flagskibs-TV

Black Week: Helt vilde tilbud, eller?

Nyt 98" Samsung-TV kommer til Danmark

TIME: LG's trådløse OLED kan ændre vores liv

Avanceret nanoteknologi som gav bedre TV-billede vandt Nobelprisen

Nu er det her

Fra helt lille til kolossal: TCL MQLED80

Snart i butikkerne: Hisense 100" U7KQ

Er et trådløst OLED-TV så meget værd?

Mere sofistikeret kunst til The Frame

0
Scroll to Top