TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Her er Beovision Contour 55

Bang & Olufsens formfine OLED-TV lanceres i en ny og større udgave.

forfatter
Publiceret 14/06/2021 - 15:20

Beovision Contour er det nyeste OLED-TV fra Bang & Olufsen. Det blev oprindelig lanceret i november 2020 som en 48 tommers version, men nu meddeler B&O, at en ny, større 55-tommer er klar!

Læs også B&O lancerer nyt luksuriøst OLED-TV Nu vil B&O også være med i 48 tommers klubben!

Den nye 55-tommers version af Beovision Contour anvender den samme designopskrift, som vi har set tidligere, hvor et OLED-TV fra LG Electronics’ C-serie er fint pakket ind af B&O, komplet med integreret højttalerløsning og en elegant fjernbetjening.

Beovision Contour var fra starten kun tilgængeligt i det kompakte 48 tommers format, men nu kan det altså også fås i 55 tommer, hvilket nok vil være en mere anvendelig størrelse for de fleste.

bc2 bc3
<
>
Beovision Contour kan monteres direkte på væggen via et særligt vægbeslag eller stå på et TV-møbel eller en specialdesignet, svingbar gulvstander i aluminium, hvor der også er gjort klar til skjult kabelføring. (Foto: Bang & Olufsen)

Samtidig skal det nævnes, at Contour-serien har fået et opdateret OLED-panel: Den kommer nu med 2021-modellen LG OLED C1 på billedsiden – et TV, vi for nylig har testet.

Som sædvanlig for B&O er der sørget for ordentlig lyd, her i form af en kraftig lydpakke med 11 højttalerenheder, der er baseret på soundbaren Beosound Stage.

Pris og tilgængelighed

Beovision Contour 55 fås på bang-olufsen.com og hos Bang & Olufsen-forhandlere. Vejledende udsalgspris starter på 56.600 kroner, afhængigt af udstyr og finish.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend