Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

HBO satser stort i Danmark

Til efteråret kommer amerikanske HBO til de nordiske lande, og det bliver en storsatsning fra deres side, fortæller leverandør.

Skrevet af / 21/08/2012 - 11:29
HBO satser stort i Danmark

Det nordiske marked for online tv bliver omdannet til en større slagmark til efteråret, hvor de to amerikanske giganter HBO og Netflix har meddelt deres ankomst. Sammen med danske Yousee får vi nok at se til på nettet i bogstaveligste forstand.

Indtil videre har de alle holdt kortene tæt ind til kroppen af hensyn til konkurrencen, og blandt andet HBO har ikke meldt andet ud end at de vil komme med en multi-platforms-tjeneste.

Men selve leverandøren af HBOs tekniske setup i Norden, URHO Digital Service (UDS) har netop sendt en pressemeddelelse ud, der kommer tingene en lille smule nærmere, skriver recordere.dk.

– Finske UDS Oy leverer den tekniske platform, når HBO Nordic storsatser på det nordiske marked, står der.

HBO Go i Norden?
Det finske selskab vil levere en online distribution for HBO, så amerikanerne går helt forbi de noget knudrede tv-selskaber og -rettigheder. Det kunne tyde på, at de ikke kommer med selve deres succesfulde tv-kanal, men i stedet vil fokusere på deres tjeneste HBO Go, der giver abonnenter mulighed for at se serier på både iPad, mobiler og computere.

HBO fik for nylig en del kritik for udelukkende at sende sæson to af den populære serie Game of Thrones på kanalen og på Go, så længe man var kabelkunde. Det hjalp blandt andet med til at serien blev den mest ulovligt downloadede serie i år.

HBO løfter selv sløret for de nærmere detaljer for den nordiske lancering i slutningen af august, hvor de har inviteret til pressemøde i Stockholm. Vi vil bringe jer informationerne så snart vi får dem.

Kilde: UDS via recordere.dk

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Her er Lyngdorfs nye højttaler

Vi hørte Linns nye højttaler

Scroll to Top