TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

HBO satser stort i Danmark

Til efteråret kommer amerikanske HBO til de nordiske lande, og det bliver en storsatsning fra deres side, fortæller leverandør.

forfatter
Publiceret 21/08/2012 - 11:29

Det nordiske marked for online tv bliver omdannet til en større slagmark til efteråret, hvor de to amerikanske giganter HBO og Netflix har meddelt deres ankomst. Sammen med danske Yousee får vi nok at se til på nettet i bogstaveligste forstand.

Indtil videre har de alle holdt kortene tæt ind til kroppen af hensyn til konkurrencen, og blandt andet HBO har ikke meldt andet ud end at de vil komme med en multi-platforms-tjeneste.

Men selve leverandøren af HBOs tekniske setup i Norden, URHO Digital Service (UDS) har netop sendt en pressemeddelelse ud, der kommer tingene en lille smule nærmere, skriver recordere.dk.

– Finske UDS Oy leverer den tekniske platform, når HBO Nordic storsatser på det nordiske marked, står der.

HBO Go i Norden?
Det finske selskab vil levere en online distribution for HBO, så amerikanerne går helt forbi de noget knudrede tv-selskaber og -rettigheder. Det kunne tyde på, at de ikke kommer med selve deres succesfulde tv-kanal, men i stedet vil fokusere på deres tjeneste HBO Go, der giver abonnenter mulighed for at se serier på både iPad, mobiler og computere.

HBO fik for nylig en del kritik for udelukkende at sende sæson to af den populære serie Game of Thrones på kanalen og på Go, så længe man var kabelkunde. Det hjalp blandt andet med til at serien blev den mest ulovligt downloadede serie i år.

HBO løfter selv sløret for de nærmere detaljer for den nordiske lancering i slutningen af august, hvor de har inviteret til pressemøde i Stockholm. Vi vil bringe jer informationerne så snart vi får dem.

Kilde: UDS via recordere.dk

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend