Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

HBO åbner i Danmark

Det amerikanske udbyder og producent af tv-serier går ind på det nordiske marked. HBO Nordic skal dække Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Skrevet af / 16/08/2012 - 03:59
HBO åbner i Danmark

Blot få timer efter, at Netflix, den amerikanske netudbyder af tv-serier og film via streaming, havde annonceret, at deres tjeneste åbner i de skandinaviske lande til oktober, kom HBO med flere gode nyheder til film- og tv-serie-hungrende danskere. Inden længe åbner HBO Nordic for sluserne til nogen af verdens mest populære tv-serier, og det kommer til at ske på flere platforme, skriver HBO i en pressemeddelelse, som kom ud i går sen aften, amerikansk tid.

HBO (Home Box Office) ejes af Time Warner og kalder sig selv for verdens mest succesrige betalings-tv-tjeneste. På verdensplan har HBO 93 millioner betalende kunder, og de tilbyder deres indhold både via kabel-tv og via diverse on-demand-tjenester. HBO producerer sine egne serier, som er blandt de mest populære, roste og prisvindende i verden. Blandt de mest kendte er Game of Thrones med danske Nikolaj Coster-Waldau samt Boardwalk Empire og True Blood.

Vi kender ingen yderligere detaljer, men HBO skriver i deres pressemeddelelse, at yderligere detaljer om HBO Nordic vil blive præsenteret i Sverige i slutningen af august.

HBO Nordic bliver et partnerskab mellem det amerikanske HBO og det svenske selskab, Parsifal International, som ejes 100% af den svenske forretningsmand Peter Ekelund. Han har tidligere været topchef for Canal Plus og var i en tidligere stilling ansvarlig for den internationale markedsføring af Absolut Vodka!

Kilde: Engadget

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Berømt højttaler i ny udgave

Sonos har et godt tilbud til dig!

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Scroll to Top