TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

HBO åbner i Danmark

Det amerikanske udbyder og producent af tv-serier går ind på det nordiske marked. HBO Nordic skal dække Danmark, Finland, Norge og Sverige.

forfatter
Publiceret 16/08/2012 - 03:59

Blot få timer efter, at Netflix, den amerikanske netudbyder af tv-serier og film via streaming, havde annonceret, at deres tjeneste åbner i de skandinaviske lande til oktober, kom HBO med flere gode nyheder til film- og tv-serie-hungrende danskere. Inden længe åbner HBO Nordic for sluserne til nogen af verdens mest populære tv-serier, og det kommer til at ske på flere platforme, skriver HBO i en pressemeddelelse, som kom ud i går sen aften, amerikansk tid.

HBO (Home Box Office) ejes af Time Warner og kalder sig selv for verdens mest succesrige betalings-tv-tjeneste. På verdensplan har HBO 93 millioner betalende kunder, og de tilbyder deres indhold både via kabel-tv og via diverse on-demand-tjenester. HBO producerer sine egne serier, som er blandt de mest populære, roste og prisvindende i verden. Blandt de mest kendte er Game of Thrones med danske Nikolaj Coster-Waldau samt Boardwalk Empire og True Blood.

Vi kender ingen yderligere detaljer, men HBO skriver i deres pressemeddelelse, at yderligere detaljer om HBO Nordic vil blive præsenteret i Sverige i slutningen af august.

HBO Nordic bliver et partnerskab mellem det amerikanske HBO og det svenske selskab, Parsifal International, som ejes 100% af den svenske forretningsmand Peter Ekelund. Han har tidligere været topchef for Canal Plus og var i en tidligere stilling ansvarlig for den internationale markedsføring af Absolut Vodka!

Kilde: Engadget

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend