Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Disse produkter lancerer Apple i 2013

Hvad bliver det til med iWatch, iTV, iPhone 5S, en større iPhone, en billigere iPhone, iPad 5 og iPad mini 2?

Skrevet af / 15/02/2013 - 13:58
Disse produkter lancerer Apple i 2013

Rene Ritchie er chefredaktør for bloggen iMore, som adskillige gange er kommet med meget præcise forudsigelser vedrørende Apple-lanceringer – flere uger og måneder før de rent faktisk har fundet sted.

Blandt andet kom Ritchie allerede i august måned 2012 på iMore.com med meget nøjagtige gæt omkring den kommende iPad mini, som jo altså først blev lanceret flere måneder senere.

Om det er fordi iMores chefredaktør har usædvanligt gode kilder hos Apple, eller om han har en krystalkugle stående nede i kælderen lader vi stå hen i det uvisse, men faktum er, at han ofte er værd at lytte til, når han varsler, hvad Apple har oppe i ærmet. Og nu har han så løftet sløret for, hvad han mener om den seneste tids mange rygter om kommende Apple-produkter, herunder det smarte ur – iWatch – som Apple skulle have i støbeskeen.

Her er rygterne – og hvad vi kan regne med:

iWatch: Der vides endnu ingenting om lanceringsdato eller specifikationer, men iWatch er et seriøst satsningsområde for Apple, og det er næsten 100% sikkert, at vi snart kommer til at se det i butikkerne. Og hvis du synes, det lyder dumt med et smart armbåndsur, skriver Rene Ritchie, så husk på, hvor dumt det lød med en mobiltelefon kombineret med en iPod, inden den første iPhone blev lanceret.

Læs også: Apple på vej med smartur

iTV: TV-markedet er i opbrud, og Apple lurepasser. Der findes en udviklingsafdeling hos Apple, som arbejder med et fladskærms-tv, men det bliver ikke et produkt, vi kommer til at se i nogen nær fremtid. I hvert fald ikke i år.

Læs også: Intet nyt Apple tv

iPhone 5S, større iPhone og billigere iPhone: Ligesom iPhone 4S var den store lancering for Apple i 2011, efter iPhone 4 som kom i 2010, så bliver iPhone 5S (navnet er usikkert) 2013-efterfølgeren til iPhone 5, som kom i 2012. Derimod skal vi hverken regne med en større iPhone eller end billigere iPhone. I stedet vil Apple fortsætte traditionen med at beholde den tidligere model på markedet til nedsat pris.

iPad 5 og iPad mini 2: Den næste ”store” iPad får et helt nyt design i tråd med det, som Apple introducerede med iPad mini. Det vil blandt andet sige, at kanten rundt om skærmen bliver meget mindre, og dermed skulle den kommende iPad 5 også blive en del lettere end sine forgængere. Den næste iPad mini får højopløst retina-skærm. Begge disse forandringer kræver bedre LED-teknologi og bedre batterier, men det arbejdes der med højtryk, så stol trygt på disse to produkter i 2013.

Sådan kan de komme til at se ud - iPad 5 med nyt design og iPad mini 2 med retina-skærm
Sådan kan de komme til at se ud – iPad 5 med nyt design og iPad mini 2 med retina-skærm
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top