TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Beovision Harmony lanceres i 83 tommer

Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.

forfatter
Publiceret 07/05/2022 - 09:30

Bang & Olufsen er kendt for at lave nogle af de mest luksuriøse TV’er på markedet. Topmodellen BeoVision Harmony anses for at være lige så meget et møbel som et TV – for ikke at tale om et lydanlæg! Nu får Harmony-familien en ny tilføjelse i form af et 83 tommers OLED-TV, Beovision Harmony 83″.

Når TV’et er slukket eller bare spiller musik, hviler den motoriserede OLED-skærm på gulvet, skjult bag frontpaneler i eg og aluminium. Når man vil se TV, hæves skærmen til synshøjde, mens frontpanelerne elegant åbner sig.

Beovision Harmony er tidligere lanceret i 65 og 77 tommers versioner, foruden en ekstra heftig 88-tommer med 8K-opløsning. Den nye 83-tommer er bygget efter samme opskrift med samme lyddel og motoriserede skærmmontering som resten af familien.

Det er en ret snedig løsning, som også gør det muligt at udskifte og opdatere TV’et til den nyeste generation – endda til en større skærmstørrelse, hvis det ønskes!

Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony Beolab 28 0017 Interior Shot 1
(Foto: Bang & Olufsen)

I dette tilfælde er TV-delen baseret på LG’s nye 4K-topmodel OLED G2, som vi for nylig har testet i 65 tommers version. Læg hertil lyd, design og betjening fra Bang & Olufsen, og vi har en luksuriøs totalløsning med lyd og billede i top.

Hvis man ikke er tilfreds med lyden fra det indbyggede trekanals højttalersystem, er det også muligt at udvide til fuld 5.1 eller 7.1 surround-sound med ekstra B&O-højttalere hele vejen rundt. F.eks. et sæt Beolab 28, som vi for nylig har testet. Men det kommer selvfølgelig til at koste endnu mere.

Læs også B&O for designbevidste musikelskere Bang & Olufsens Beolab 28 ligner ikke et kraftværk, men overrasker med et usædvanlig potent og velafbalanceret lydbillede.
Beolab 28

Pris og tilgængelighed

Bang & Olufsen Beovision Harmony 83″ er tilgængeligt nu med en vejledende udsalgspris på 153.500 kroner. Træpaneler og fæsteanordninger kommer oveni.

Mere info: bang-olufsen.com

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics bedste OLED-TV er tilbage i fuld vigør, og nu kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E giver en simpelthen strålende billedoplevelse.
Google lancerer ny version af Chromecast Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.
Knivskarp 8K OLED fra LG Med samtlige de kvaliteter, vi kender fra OLED, kombineret med knivskarp 8K-opløsning, er denne topmodel fra LG noget af det sejeste, vi har set!
Nu kommer Allente til Android TV Giver bl.a. mulighed for at streame flow-TV og købe eller leje indhold.
Glimrende OLED-TV Med strålende billedkvalitet og krystalklar lyd direkte fra tv-skærmen, er Sony A80K et imponerende TV - meget tæt på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye soundbar B&O's hidtil sejeste soundbar understøtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og den er skræddersyet til LG's OLED fjernsynsmodeller.
Følg Lyd & Billede