TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Beovision Harmony lanceres i 83 tommer

Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.

forfatter
Publiceret 07/05/2022 - 09:30

Bang & Olufsen er kendt for at lave nogle af de mest luksuriøse TV’er på markedet. Topmodellen BeoVision Harmony anses for at være lige så meget et møbel som et TV – for ikke at tale om et lydanlæg! Nu får Harmony-familien en ny tilføjelse i form af et 83 tommers OLED-TV, Beovision Harmony 83″.

Når TV’et er slukket eller bare spiller musik, hviler den motoriserede OLED-skærm på gulvet, skjult bag frontpaneler i eg og aluminium. Når man vil se TV, hæves skærmen til synshøjde, mens frontpanelerne elegant åbner sig.

Beovision Harmony er tidligere lanceret i 65 og 77 tommers versioner, foruden en ekstra heftig 88-tommer med 8K-opløsning. Den nye 83-tommer er bygget efter samme opskrift med samme lyddel og motoriserede skærmmontering som resten af familien.

Det er en ret snedig løsning, som også gør det muligt at udskifte og opdatere TV’et til den nyeste generation – endda til en større skærmstørrelse, hvis det ønskes!

Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony Beolab 28 0017 Interior Shot 1
(Foto: Bang & Olufsen)

I dette tilfælde er TV-delen baseret på LG’s nye 4K-topmodel OLED G2, som vi for nylig har testet i 65 tommers version. Læg hertil lyd, design og betjening fra Bang & Olufsen, og vi har en luksuriøs totalløsning med lyd og billede i top.

Hvis man ikke er tilfreds med lyden fra det indbyggede trekanals højttalersystem, er det også muligt at udvide til fuld 5.1 eller 7.1 surround-sound med ekstra B&O-højttalere hele vejen rundt. F.eks. et sæt Beolab 28, som vi for nylig har testet. Men det kommer selvfølgelig til at koste endnu mere.

Læs også B&O for designbevidste musikelskere Bang & Olufsens Beolab 28 ligner ikke et kraftværk, men overrasker med et usædvanlig potent og velafbalanceret lydbillede.
Beolab 28

Pris og tilgængelighed

Bang & Olufsen Beovision Harmony 83″ er tilgængeligt nu med en vejledende udsalgspris på 153.500 kroner. Træpaneler og fæsteanordninger kommer oveni.

Mere info: bang-olufsen.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend