Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Beovision Harmony lanceres i 83 tommer

Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.

Skrevet af / 07/05/2022 - 09:30
Beovision Harmony lanceres i 83 tommer

Bang & Olufsen er kendt for at lave nogle af de mest luksuriøse TV’er på markedet. Topmodellen BeoVision Harmony anses for at være lige så meget et møbel som et TV – for ikke at tale om et lydanlæg! Nu får Harmony-familien en ny tilføjelse i form af et 83 tommers OLED-TV, Beovision Harmony 83″.

Når TV’et er slukket eller bare spiller musik, hviler den motoriserede OLED-skærm på gulvet, skjult bag frontpaneler i eg og aluminium. Når man vil se TV, hæves skærmen til synshøjde, mens frontpanelerne elegant åbner sig.

Beovision Harmony er tidligere lanceret i 65 og 77 tommers versioner, foruden en ekstra heftig 88-tommer med 8K-opløsning. Den nye 83-tommer er bygget efter samme opskrift med samme lyddel og motoriserede skærmmontering som resten af familien.

Det er en ret snedig løsning, som også gør det muligt at udskifte og opdatere TV’et til den nyeste generation – endda til en større skærmstørrelse, hvis det ønskes!

Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony Beolab 28 0017 Interior Shot 1
(Foto: Bang & Olufsen)

I dette tilfælde er TV-delen baseret på LG’s nye 4K-topmodel OLED G2, som vi for nylig har testet i 65 tommers version. Læg hertil lyd, design og betjening fra Bang & Olufsen, og vi har en luksuriøs totalløsning med lyd og billede i top.

Hvis man ikke er tilfreds med lyden fra det indbyggede trekanals højttalersystem, er det også muligt at udvide til fuld 5.1 eller 7.1 surround-sound med ekstra B&O-højttalere hele vejen rundt. F.eks. et sæt Beolab 28, som vi for nylig har testet. Men det kommer selvfølgelig til at koste endnu mere.

Læs også B&O for designbevidste musikelskere Bang & Olufsens Beolab 28 ligner ikke et kraftværk, men overrasker med et usædvanlig potent og velafbalanceret lydbillede.

Pris og tilgængelighed

Bang & Olufsen Beovision Harmony 83″ er tilgængeligt nu med en vejledende udsalgspris på 153.500 kroner. Træpaneler og fæsteanordninger kommer oveni.

Mere info: bang-olufsen.com

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

0
Lyd & Billede
Scroll to Top