Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bang & Olufsen lancerer Beovision Harmony 97″

Det kolossale TV fra B&O kan glide ned i skjul, når du bare vil lytte til musik.

Skrevet af / 12/05/2023 - 07:00
Bang & Olufsen lancerer Beovision Harmony 97″

Der er lidt af en “storskærms-bonanza” i TV-markedet for tiden, og de største modeller nærmer sig 100 tommer eller mere. Dette er naturligvis ikke gået upåagtet hen hos Bang & Olufsen, som nu lancerer sit hidtil største TV:  Beovision Harmony 97” med et 97 tommer OLED-panel, kombineret med et kraftfuldt integreret 450 watt  højttalersystem.

Et TV af denne størrelse kan naturligvis være noget af et blikfang, men B&O-skærmen kan delvist skjules, når den ikke er i brug, eller blot bruges til musik: Selve skærmen er motoriseret og kan sænkes ned bag elegante paneler af træ og aluminium.

Beovision 97 har en motoriseret OLED-skærm, der kan sænkes ned, når du ikke ser tv. (Foto: Bang & Olufsen)

Beovision Harmony 97″

Beovision Harmony leveres allerede i 65, 77 og 83 tommer, alle med 4K OLED-panel fra LG. Derudover er der en ekstra heftig 88-tommer med 8K-opløsning. Nu får disse altså selskab af en endnu større med 4K-panel på 97 tommer, som dermed bliver den største Bukke Bruse i B&O-sammenhæng.

B&O har allerede et tæt samarbejde med LG på TV-fronten, og eftersom sidstnævnte har en 97-tommer tilgængelig i G-serien, er det ikke så mærkeligt, at B&O vil benytte sig af muligheden.

Højttalersystemet ligner det, der anvendes på de øvrige Harmony-modeller, en trekanals opsætning med separate diskanter, mellemtoner og basenheder. TV’et kan også forbindes med andre Beolab-højttalere til en fuldgyldig surroundopsætning hvis man ønsker det. Måske et sæt med Beolab 90 foran og bag?

Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony 0010 Detail Shot Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony 0012 Detail Shot Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony 0011 Detail Shot
<
>
Beovision Harmony 97". (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgængelighed

Det 97-tommers Beovision Harmony bliver tilgængeligt i sort antracit, naturlig aluminium eller guldtonet finish kombineret med træværk. Skulle du have særlige ønsker om at TV’et skal matche den øvrige indretning, tilbyder B&O en skræddersyet, tilpasset designløsning gennem deres Atelier-service.

Eftersom dette er B&O’s største TV, gør det også et vist indhug i økonomien. Beovision Harmony 97, som er på markedet fra 15. maj, vil koste 404.350 kroner. Altså ‘lidt’ mere, end du må punge ud med for en almindelig storskærm, men alligevel under halvdelen af, hvad en fuldblods Micro LED-skærm koster …

Læs også Samsung MicroLED: Blændende billedkvalitet, men det koster ... Kan det friste med et 110-tommers MicroLED-TV til en rund million?
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

2 kommentarer til “Bang & Olufsen lancerer Beovision Harmony 97″”

 1. Mark Ostermann

  Hey Geir 🙂

  Tak for nogle fantastiske artikler.
  Jeg tillader mig, at bringe en mindre korrektion til denne artikel.
  Omend 97″ er stort, så er det ikke B&O´s største.

  I 2009 kom beovision 4-103 frem.
  Designet af David Lewis selv, var dette 103″ tv i fuld HD en fremragende bedrift, solgt for en lille million kr. hvor lydsystemet som altid også imponerede.
  Dengang bevægede gemte højttaleren sig bag ved TVét, som rejste sig fyrsteligt og slutteligt stod nærmest oven på højttaleren.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Bang & Olufsen lancerer sit største TV nogensinde

Samsung MicroLED: Blændende billedkvalitet, men det koster ...

Smugkig på TCL's nye TV'er i Stockholm

Har du råd til denne?

TCLs 2023 TV-modeller er lige straks klare i Norden

Philips OLED-TV belønnes for fremragende design

Scroll to Top