Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Allente lancerer streaming-dongle med Google TV

Nu kan Allente-abonnenter sløjfe TV-boksen.

Skrevet af / 24/02/2023 - 11:50
Allente lancerer streaming-dongle med Google TV

Den nordiske TV-distributør Allente (tidligere Viasat/Canal Digital) lancerer nu sin egen Allente Streaming Hub i samarbejde med Google. Den er i praksis en Chromecast med Google TV (4K-version), som er specielt tilpasset Allente-abonnenter. Allentes TV-app er forinstalleret på enheden sammen med en række andre streamingtjenester.

For TV-seere, som er trætte af klodsede TV-bokse, kan dette være en kærkommen nyhed. Man får adgang til både lineære TV-kanaler og streamingtjenester via hub’en, hvor man kan bladre mellem TV-kanaler og andet streamingindhold. Fjernbetjeningen har indbygget mikrofon til Google Assistant, så man ved hjælp af stemmestyring kan bede Google finde film, streamingapps, spille musik, betjene TV’et med mere.

Læs også Nu kan du få Google TV på alle dine skærme Google Chromecast giver TV’et nyt liv og har nu fået både fjernbetjening, Google TV – og 4K. Men den har også et problem.

Allente Streaming Hub er den perfekte teknologi til dem, der ønsker hurtig og nem adgang til deres TV-udvalg. Frem for alt tror vi, at den bliver populær – både for vores voksende antal streamingkunder og for de kunder, der ønsker at tilføje en TV-løsning til den eksisterende løsning, for eksempel i sommerhuset,” siger Mahmoud Mustapha, kommerciel direktør hos Allente.

Først ud i Europa

“Lanceringen af Allente Streaming Hub og det faktum, at vi er de første i EMEA med en tilpasset operatør-streaming-dongle med Google TV, er muligt takket være samarbejdet mellem Allente, Google og SEI Robotics. Det bliver utrolig spændende at følge kundernes reaktioner på Allente Streaming Hub og se, hvordan vi kan tage næste skridt i vores rejse mod et endnu større kundefokus,” siger Jon Espen Nergård, teknisk direktør hos Allente.

 

Allente Streaming Hub med Google TV. (Foto: Allente)

Pris og tilgængelighed

Allente Streaming Hub koster 576 kroner ved lanceringen og kan købes via Allentes hjemmeside eller kundeservice. Produktet lanceres samtidigt i Sverige og Norge og senere også i Finland.

Læs også Nyt Apple TV er en kraftkarl Tredje generation af Apple TV 4K er en lynhurtig enhed med kraftig ydelse, en sømløs brugeroplevelse og lækker billed- og lydkvalitet. Bare tænd for den, og tag popcornene frem!

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Sony satser stadig på QD-OLED

LG's 2023 OLED TV'er klar i Norden

Allente lancerer specialtilpasset Chromecast med Google TV

Her er Samsungs nye 8K-flagskibs-TV: QN900C

Her er Samsungs 2023 TV-modeller - for første gang i Europa

TCL øger i Norden

Scroll to Top