TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tidal-app’en tilgængelig på LG’s smart-TV’er

Musiktjenesten Tidal er nu tilgængelig til smart-TV’er fra LG – med surround-lyd i Dolby Atmos-format.

forfatter
Publiceret 27/04/2021 - 18:53

Det bliver stadig mere populært at afspille musik direkte fra TV’et, og flere af de etablerede musik-streaming-tjenester er tilgængelige som dedikerede smart-TV-apps.

Nu er det så Tidals tur: Den velkendte musiktjeneste er ude med en ny app til LG’s smart-TV’er af nyere dato.

tl2 tl3
<
>
Tidal-app’en er nu tilgængelig fra LG’s Content Store. (Foto: Audun Hage)

Tidal til LG smart-TV’er

Den nye Tidal-app er nu klar til download i LG’s Content Store. Så længe man har et aktivt Tidal-abonnement, er det en smal sag at downloade, registrere og tage app’en i brug via TV-skærmen og derefter styre musikafspilningen med fjernbetjeningen.

App’en har en lækker grafisk brugerflade og giver adgang til forskellige playlister for din profil. Noget af musikken tilbydes også som musikvideoer.

tl4 tl5 tl6 tl7 tl8
<
>
En række populære albums og hitlistenumre er nu tilgængelige i et særligt “Atmos-remix”. (Foto: Audun Hage)

Musik i Dolby Atmos-format

Tidal er kendt for at tilbyde musik i højopløste lydformater, deriblandt MQA, men noget indhold er også tilgængeligt med Dolby Atmos surround-sound. Så længe man har et TV (og eventuelt en soundbar eller et stereoanlæg), der understøtter Atmos, kan man nu drage fordel af dette.

Vi tog en lille testsession med et LG OLED55CX koblet til en TCL-soundbar, og det lyder slet ikke dumt. Effekten af 3D-lyd er meget variabel, og nogle titler har fået et mere omfattende remix end andre. Under alle omstændigheder værd at tjekke ud!

Læs også Grammy-nomineret værk på Tidal med Dolby Atmos Den Grammy-nominerede Magnificat med Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene er nu ude på Tidal med Dolby Atmos-lyd.

Tidal-app’en er tilgængelig på LG’s smart-TV’er fra 2018 og frem (WebOS 4.0 eller nyere). Den understøttes også af Apple TV plus flere Samsung- og Android-baserede smart-TV’er.

For at afspille Atmos-lydfiler skal både TV’et og lydsystemet (sluttet til TV’et via HDMI ARC) understøtte Dolby-formatet. For at få adgang til højopløste musikfiler skal du også have et Tidal HiFi-abonnement. Det koster 199 kroner om måneden.

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Har i ikke en app ?

Skulpturen er et luksus-TV Hvis du har en streng æstetisk sans - og vanvittig mange penge til at udleve den - kan C Seed N1 give dig et "usynligt" 165-tommers TV i stuen.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fået et af årets mest omdiskuterede og længe ventede TV’er til test! Samsung S95B giver en meget imponerende billedkvalitet, men der er også plads til forbedring.
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend