Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ruark Audio R2

Bordradio i retrodesign med Bluetooth.

Skrevet af / 19/09/2022 - 11:00
Ruark Audio R2

Engelske Ruark Audio har længe været blandt de bedste til at lave radioer med god lyd. Denne er næppe nogen undtagelse. Radioen, som også har indbygget Bluetooth, er Ruarks fjerde bordradio. Med endnu bedre lyd, hvis skal man tro Alan O’Rourke, som mener, at en R2-radio er den perfekte ledsager til din morgenkaffe (eller te).

Radioen i sig selv er lille og net, og passer fint ind i køkkenet, hvor du kan lytte til radioen via FM eller DAB+, og streame fra Spotify eller en anden streamingtjeneste, når du vil.

Foto: Ruark

Den kan styres med fjernbetjening, eller fra UNDOK-appen, som også tilbyder dig lydindstillinger, og man kan se på farveskærmen hvad der afspilles. Radioen leveres i en mørk variant kaldet espresso, med højttalerfront i valnød, eller i en lettere udgave med front i ask.

Den har også lydindgang, USB-opladning med understøttelse af USB-afspilning, og høretelefonudgang.

R2-radioen måler 34 x 18,5 x 15 cm, og er prissat til 3.995 kr.

Foto: Ruark
Læs også Ruark Audio R1 Mk3 Her er det ikke kun lydkvaliteten, der overbeviser. Udførelsen ligger også en tand eller to over konkurrenterne.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Elon Musk kan fortsætte sit hjerneksperiment

Kinas chat-AI censurerer

Ingen Google-chatbot i Europa

Bing AI-chat frigivet til alle

Google sikrer din konto

Oppumpeligt skærmtastatur

Scroll to Top