TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ruark Audio R2

Bordradio i retrodesign med Bluetooth.

forfatter
Publiceret 19/09/2022 - 11:00

Engelske Ruark Audio har længe været blandt de bedste til at lave radioer med god lyd. Denne er næppe nogen undtagelse. Radioen, som også har indbygget Bluetooth, er Ruarks fjerde bordradio. Med endnu bedre lyd, hvis skal man tro Alan O’Rourke, som mener, at en R2-radio er den perfekte ledsager til din morgenkaffe (eller te).

Radioen i sig selv er lille og net, og passer fint ind i køkkenet, hvor du kan lytte til radioen via FM eller DAB+, og streame fra Spotify eller en anden streamingtjeneste, når du vil.

Foto: Ruark

Den kan styres med fjernbetjening, eller fra UNDOK-appen, som også tilbyder dig lydindstillinger, og man kan se på farveskærmen hvad der afspilles. Radioen leveres i en mørk variant kaldet espresso, med højttalerfront i valnød, eller i en lettere udgave med front i ask.

Den har også lydindgang, USB-opladning med understøttelse af USB-afspilning, og høretelefonudgang.

R2-radioen måler 34 x 18,5 x 15 cm, og er prissat til 3.995 kr.

Foto: Ruark
Læs også Ruark Audio R1 Mk3 Her er det ikke kun lydkvaliteten, der overbeviser. Udførelsen ligger også en tand eller to over konkurrenterne.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Han opfandt det 20. århundrede Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
lbpluss
Gid jeg havde en ... Det kan godt være, at vi lever i de bedste af alle gadget-tider, men hvorfor stille sig tilfreds med virkeligheden, når fantasiens verden har så meget mere at byde på?
lbpluss
Rumstationen under Berlin! Lyd & Billedes journalist har besøgt et unikt hackerspace i Berlin – en oldgammel rumstation fra fremtiden!
Det er hos Tesla, der er brug for dig, Musk! Elon Musk hygger sig på Twitter, hvor han i stedet burde fikse min Tesla.
Gennembrud for helt ren kernekraft? Drømmen om helt grøn fusionsenergi kan være et skridt tættere på virkeligheden. En stor annoncering forventes den 13. december.
Følg Lyd & Billede