Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Streamer højopløst fra næsten alle tjenester

Trådløs stereo med bedre lyd.

De små, vidunderlige KEF LS50 Wireless II er blandt de bedste trådløse stereohøjttalere, vi har testet. Nu får de også understøttelse af Roon, som er en klient, man kan downloade, som inkluderer Tidal og Qobuz, og streame op til 24 bit 384 kHz lydfiler igennem.

Trådløst mirakel i stereo Trådløs musik i stereo bliver ikke bedre end med KEF’s små højttalere.

Roon kombinerer dit musikbibliotek med din foretrukne musik-streaming-tjeneste i en overskuelig brugerflade, der understøtter streaming til mange Roon-certificerede enheder, såsom KEF LS50 Wireless II.

De små højttalere med KEF’s unikke koaksial-enhed har også fysiske tilslutninger på bagsiden – ud over streaming via Wi-Fi eller Bluetooth – og kan kobles sammen med den trådløse subwoofer KC62.

Så har man et trådløst stereoanlæg i premiumklassen, som også kan erstatte en soundbar.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Trådløs stereo med bedre lyd.

Trådløs stereo med bedre lyd.

Trådløs stereo med bedre lyd.

Trådløs stereo med bedre lyd.

Trådløs stereo med bedre lyd.

Trådløs stereo med bedre lyd.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.