Nyhed

Streamer højopløst fra næsten alle tjenester

Trådløs stereo med bedre lyd.
forfatter

De små, vidunderlige KEF LS50 Wireless II er blandt de bedste trådløse stereohøjttalere, vi har testet. Nu får de også understøttelse af Roon, som er en klient, man kan downloade, som inkluderer Tidal og Qobuz, og streame op til 24 bit 384 kHz lydfiler igennem.

Trådløst mirakel i stereo Trådløs musik i stereo bliver ikke bedre end med KEF’s små højttalere.

Roon kombinerer dit musikbibliotek med din foretrukne musik-streaming-tjeneste i en overskuelig brugerflade, der understøtter streaming til mange Roon-certificerede enheder, såsom KEF LS50 Wireless II.

De små højttalere med KEF’s unikke koaksial-enhed har også fysiske tilslutninger på bagsiden – ud over streaming via Wi-Fi eller Bluetooth – og kan kobles sammen med den trådløse subwoofer KC62.

Så har man et trådløst stereoanlæg i premiumklassen, som også kan erstatte en soundbar.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.