Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Sony lancerer Xperia 10 III

Sony har i dag lanceret den nyeste tilføjelse til Xperia 10-serien. Den nye model er den første i serien med 5G.

Skrevet af / 14/04/2021 - 09:34
Sony lancerer Xperia 10 III

Den mindste model i Sonys premium- og high-end-serie af smartphones, Xperia 10, er i dag blevet lanceret i en ny udgave, der forhåbentlig indgår færre kompromiser end forgængerne.

Hvor de seneste Xperia 10-modeller f.eks. kun har været udstyret med små batterier på 3000-3600 mAh, kommer den nye Sony Xperia 10 III med et batteri på 4500 mAh, hvilket giver 25 % større kapacitet end den forrige model. Xperia Adaptive Charging-funktionen overvåger telefonen, mens den oplader, for at sikre, at batteriet ikke overanstrenges og dermed holder i længere tid.

Derudover kommer Xperia 10 III som den første i serien med 5G samt IP65/68-klassifikation. Under skærmen sidder en Snapdragon 690-processor, og for første gang kommer 10’eren med samme DSEE Ultimate lydforbedrende teknologi som Xperia 1 og Xperia 5.

Xperia 10 III vil blive tilgængelig med Android 11 i farverne sort, blå og hvid. (Foto: Sony)

Skærm og kamera

Den 6″ store OLED-skærm med HDR er som sædvanlig i 21:9-biografformat, og desuden trækker mobilskærmen på Sonys tv-ekspertise, skriver firmaet i sin pressemeddelelse.

OLED-skærmen kommer således med TRILUMINOS-skærmteknologi til mobiler, som også findes i BRAVIA-TV’erne, og kommer med videooptimering, der gør, at skærmen angiveligt skal kunne levere rige, naturlige farver og dybere sort.

Det tredobbelte objektivkamera kommer med ultravidvinkel-, vidvinkel- og teleobjektiv.

Auto-tilstanden på den nye Xperia 10 III kan nu også registrere dyr, og identificerer dermed om motivet er en hund eller en kat. Derefter justeres lukkehastigheden og ISO for at opnå billeder med mindre sløring.

Xperia 10 III kommer ligeledes med 4K-videooptagelse samt såkaldt SteadyShot, der sikrer jævne videoer uden rystelser.

Sony Xperia 10 III
Som en af de få mobiler på markedet får Sony Xperia 10 III 3,5 mm jackstik. (Foto: Sony)

Pris og tilgængelighed

Xperia 10 III vil blive tilgængelig med Android 11 i farverne sort, blå og hvid. Pris og tilgængelig vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top