annonce

Smart-ur med sparsommelig GPS

(Foto: Producent)
annonce

De fleste smart-ure skal oplades en gang i døgnet, men når man er aktiv og bruger GPS’en – hvis uret har sådan en indbygget – reduceres batterilevetiden betragteligt. Det mener Casio, at de har fikset med Pro Trek Smart WSD F20. Et smart-ur til aktive mennesker, der har brug for sådan et ude i naturen, snarere end til træning.

Til den slags findes der fitness-trackere.

Ifølge Casio skulle batteriet i Pro Trek Smart WSD F20 holde længere end en dag, når man bruger urets indbygget GPS, og op til en måned, hvis det bare bruges som armbåndsur.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Casio)

Man kan skifte mellem forskellige digitale urskiver efter behov. Det kan vise kun tid samt kronograf, dato og meget mere, men mest interessant er kortvisning og kompasretning. For at spare strøm downloader uret kortet på forhånd, så GPS’en kun opdaterer bevægelserne, og på den måde bruger den meget mindre strøm end andre ure med GPS.

Så behøver uret bare at opdatere din position, ikke kortet, som bl.a. smartphones gør. Det giver også nul forsinkelse. Du slipper for skulle at vente på, at kortet opdateres, når du bevæger dig, for kortet er synligt på skærmen hele tiden. Du kan bare se, at positionen ændrer sig.

Uret logger dine bevægelser, og du kan gemme dem i en app på mobilen. Som ikke behøver at være forbundet med uret hele tiden.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Casio)

Pro Trek Smart WSD F20 er vandtæt ned til 50 meter og temmelig stort med sine 56,4 x 61,7 mm og 15,7 mm’s tykkelse. Vægten er dog kun 92 gram. Det kører Android 2.0 og har både Bluetooth og Wi-Fi indbygget, foruden GPS.

annonce

Casio-uret kommer til salg i slutningen af april med en pris på omkring 4.000 kroner.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Gallapremiere på Ragnarok – se billeder og video

Sonos-chef: Undskyld!

Denne lyd kan du godt glemme med trådløse hørepropper

Sonos til vrede brugere: Ro på!

Lysstærke objektiver til mellemformatkameraer

Fotoprinter for hele familien

Philips får Ambilight på alle nye TV’er

Flere modeller får desuden lyd fra Bowers & Wilkins.

Hentet med helikopter

Smart-ur med green-kort til golfspillere

Nødløsning fra midterste hylde redder Huawei fra Google-blokade

Nye super-grafikkort til sommer. Har Nvidia et nyt kort i ærmet til at modstå AMD?

Nu kommer OLED gaming-skærmene

Begynd nedtællingen: Nu kommer Disney+ til Danmark!

Nu kommer OLED gaming-skærmene

Spilbranchen blæser indbrænding en lang march, når flere producenter lancerer 55 tommers OLED-skærme i 2020.