Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Witt udvider sortimentet – med en bjørn

Hvidevareproducenten Witt har indgået aftale med Varimixer om produktions- og salgsrettigheder af Varimixer Teddy 5L, røremaskinen der er kendt under sloganet "stærk som en bjørn".

Skrevet af / 28/11/2023 - 09:44
Witt udvider sortimentet – med en bjørn

I 1915 grundlagde den unge danske mekaniker Palle Hoff Wodschow virksomheden, der senere blev verdenskendt for at være ”strong as a bear”, fortæller Witt. Først handlede det om røremaskiner til professionelle – men i dag tilbydes de populære produkter både til professionelle og til brug i hjemmet.

Den populære Varimixer TEDDY 5L blev lanceret for 20 år siden, og gennem de seneste 10 år er salget af røremaskinen steget markant. Private forbrugere har virkelig fået øjnene op for den kraftfulde maskine, der er udstyret med en specialudviklet, kraftfuld motor, som i modsætning til de fleste andre, små røremaskiner også er i stand til at blande tunge og seje ingredienser ved helt lave hastigheder, beretter Witt.

Witt Varimixer Teddy. Foto: Witt

Maskinen har stadig bjørnen som varemærke og symbol for mere end 100 års dansk håndværk, og fremover vil den blive lanceret i nye farver og med ny overfladestruktur under navnet Witt Varimixer Teddy.

”Vi glæder os utrolig meget over partnerskabet med Varimixer samt at have fået ”bjørnen” TEDDY ind i vores sortiment. Jeg ser et stort potentiale og et perfekt match med bl.a. vores Witt Pizza-ovne,” siger Claus Tange, adm.dir. for Witt Hvidevarer A/S.

Witt meddeler også, at de sammen med Varimixer vil investere i yderligere produktudvikling af Teddy.

Læs også Den største Køkkenmaskine på digitale steroider.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smarte plæneklippere til budgetpris

Garmin lancerer blodtryksmåler

LG træder ind på badeværelset

Lås op med Apple Watch

Ny airfryer fra Wilfa

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

0
Scroll to Top