Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Wilfa lancerer termo kaffemaskine

Wilfa udvidede for nylig sin Performance-serie med en meget kompakt model, og nu udvides serien yderligere med lanceringen af termobryggeren Performance Thermo.

Skrevet af / 05/12/2023 - 09:05
Wilfa lancerer termo kaffemaskine

Performance-kaffemaskinen har i årevis skilt sig ud med sit skandinaviske og funktionelle design, kombineret med unik teknologi til en optimal bryggeproces. Sådan lyder ordene fra Wilfa, der tilføjer, at de nu introducerer to nye medlemmer af Performance-familien – Performance Compact og Performance Thermo.

Performance Thermo er udviklet med bevarelse af varme og smag for øje, siger virksomheden og tilføjer, at den nye model er udstyret med en termokande i rustfrit stål, så man kan brygge kaffen direkte i termokanden, hvilket holder kaffen varm i længere tid, op til 3,5 timer.

Performance Thermo leveres med to låg, et til brygning og et til servering. Du kan bruge bryggelåget ved servering, men varmen bevares ikke lige så godt som med serveringslåget.

Den aftagelige vandtank på 1,25 liter gør det nemt at fylde vand på, og Wilfas pumpeteknologi sikrer en fuldstændig tømning af kaffemaskinen ved hver brygning, så hver kop kaffe brygges med helt friskt vand.

Wilfa-Performance_Thermo_1 Wilfa-Performance_Thermo_2
<
>
Wilfa Performance Thermo. (Foto: Wilfa)

Bryggesystemet skal give optimal ekstraktionstemperatur under hele bryggeprocessen (92-96°C fra første til sidste dråbe), og kaffebryggeren minder selv brugeren om, hvornår det er tid til rengøring. Når lyset på start/stop-knappen begynder at pulsere langsomt, indikerer maskinen, at rengøring og afkalkning anbefales.

Bryggeren er som alle Wilfa Performance-modeller godkendt af ECBC (European Coffee Brewing Centre), som stiller krav til bl.a. vandtemperatur og kontakttid.

Pris og tilgængelighed

Wilfa Performance Compact-kaffemaskinen er tilgængelig fra december 2023, og prisen er 1.799 kroner, mens Performance Thermo-kaffemaskinen kommer i handlen i januar 2024 til en pris på 2.299 kroner.

Læs også Wilfa Performance Compact Wilfa har lanceret Performance Compact, verdens mindste kaffemaskine, der er godkendt af ECBC (European Coffee Brewing Centre), som stiller krav til vandtemperatur og kontakttid.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

0
Scroll to Top