Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Vaskemaskine/tørretumbler med 25 kg kapacitet

LG har afsløret sin seneste tilføjelse til anden generation af LG Signature-serien, en kombineret vaskemaskine og tørretumbler med en vaskekapacitet på hele 25 kg og en tørrekapacitet på 13 kg.

Skrevet af / 25/08/2023 - 10:05
Vaskemaskine/tørretumbler med 25 kg kapacitet

LG fortæller, at den nye 27-tommer varmepumpe vaskemaskine/tørretumbler har LG Signature’s strømlinede design og rigelig plads, med en vaskekapacitet på 25 kg og 13 kg tørrekapacitet, og at produktet er udstyret med Twinwash-funktion, hvilket betyder, at der er en lille vaskemaskine placeret under hovedtromlen, som skulle være ideel til rengøring af sart tøj eller dagligt træningsudstyr.

AI og stemmestyring

Maskinens AI-drevne vaske- og tørreprogram registrerer stoftyper og fyldningsgrad samt tilstedeværelsen af restfugtighed og anvender automatisk de optimale indstillinger for de bedste vaske- og tørreresultater, siger LG og tilføjer, at det er bedst at starte tørreprocessen automatisk, så snart vaskecyklussen er afsluttet, hvilket reducerer driftstiden.

LG Signature vaskemaskine/tørretumbler med varmepumpe. (Foto: LG)

Den smarte touch-dør og stemmegenkendelsesfunktioner gør det muligt for brugerne at starte maskinen og åbne døren, for eksempel, med næsten ingen indsats overhovedet, forklarer LG og tilføjer, at stemmekommandoer også kan bruges til at indstille vaske- eller tørreprogrammer, mens vaskemaskinen selv kan opdatere brugerne mundtligt om status for deres vasketøj. En 7-tommer LCD-skærm giver kontrol over funktioner og indstillinger og giver brugerne adgang til nye vaske-/tørreprogrammer, som downloades via ThinQ-appen.

LG Signature vaskemaskine/tørretumbler med varmepumpe er en avanceret alt-i-en-pakke, der tilbyder pladseffektivitet og tidsbesparende automatisering sammen med førsteklasses ydeevne,” siger Lyu Jae-cheol, CEO for LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

LG viser sine nyeste husholdningsapparater, herunder anden generation af LG Signature-produkter, på sin stand på IFA 2023 i Berlin, Tyskland, 1.-5. september 2023.

Læs også LG WashTower kommer snart til Norden LG WashTower er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler med hver sin tromle, dvs. to produkter oven på hinanden i stedet for to funktioner i én tromle.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

En bjørn i sortimentet

Ny overkommelig Roborock i handlen

Nye smart lyskilder fra WiZ - en af dem ser dig

To kværne i kompakt kaffemaskine

Braun MultiGrill

Roterende 360 graders sikkerhedskamera

Smeg High-Performance Blender

Jura E8 er blevet opgraderet

Miele Duoflex HX1

Eltandbørste som starter af sig selv

Kompakt og fuldautomatisk espressomaskine

Produkt-ideer til fremtidens hjem

0
Scroll to Top