Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Vaskemaskine/tørretumbler med 25 kg kapacitet

LG har afsløret sin seneste tilføjelse til anden generation af LG Signature-serien, en kombineret vaskemaskine og tørretumbler med en vaskekapacitet på hele 25 kg og en tørrekapacitet på 13 kg.

Skrevet af / 25/08/2023 - 10:05
Vaskemaskine/tørretumbler med 25 kg kapacitet

LG fortæller, at den nye 27-tommer varmepumpe vaskemaskine/tørretumbler har LG Signature’s strømlinede design og rigelig plads, med en vaskekapacitet på 25 kg og 13 kg tørrekapacitet, og at produktet er udstyret med Twinwash-funktion, hvilket betyder, at der er en lille vaskemaskine placeret under hovedtromlen, som skulle være ideel til rengøring af sart tøj eller dagligt træningsudstyr.

AI og stemmestyring

Maskinens AI-drevne vaske- og tørreprogram registrerer stoftyper og fyldningsgrad samt tilstedeværelsen af restfugtighed og anvender automatisk de optimale indstillinger for de bedste vaske- og tørreresultater, siger LG og tilføjer, at det er bedst at starte tørreprocessen automatisk, så snart vaskecyklussen er afsluttet, hvilket reducerer driftstiden.

LG Signature vaskemaskine/tørretumbler med varmepumpe. (Foto: LG)

Den smarte touch-dør og stemmegenkendelsesfunktioner gør det muligt for brugerne at starte maskinen og åbne døren, for eksempel, med næsten ingen indsats overhovedet, forklarer LG og tilføjer, at stemmekommandoer også kan bruges til at indstille vaske- eller tørreprogrammer, mens vaskemaskinen selv kan opdatere brugerne mundtligt om status for deres vasketøj. En 7-tommer LCD-skærm giver kontrol over funktioner og indstillinger og giver brugerne adgang til nye vaske-/tørreprogrammer, som downloades via ThinQ-appen.

LG Signature vaskemaskine/tørretumbler med varmepumpe er en avanceret alt-i-en-pakke, der tilbyder pladseffektivitet og tidsbesparende automatisering sammen med førsteklasses ydeevne,” siger Lyu Jae-cheol, CEO for LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

LG viser sine nyeste husholdningsapparater, herunder anden generation af LG Signature-produkter, på sin stand på IFA 2023 i Berlin, Tyskland, 1.-5. september 2023.

Læs også LG WashTower kommer snart til Norden LG WashTower er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler med hver sin tromle, dvs. to produkter oven på hinanden i stedet for to funktioner i én tromle.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Scroll to Top