Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Vask og tørring på under to timer

LG har afsløret en stor kombineret vaskemaskine og tørretumbler, der bruger udsugningsfri teknologi til at vaske og tørre på under to timer.

Skrevet af / 24/01/2024 - 10:33
Vask og tørring på under to timer

LG’s nye alt-i-én vaskemaskine/tørretumbler med inverter HeatPump-teknologi og direkte drevet motor (WM6998HBA) lanceres som en hurtig og effektiv maskine, der sparer tid og bruger op til 60 procent mindre energi end en traditionel model med aftræk.

LG oplyser, at den nye maskine er den største kombinerede vaskemaskine og tørretumbler på markedet (den er allerede lanceret på det amerikanske marked), og at den sandsynligvis bliver den næststørste, når virksomhedens LG Signature vaskemaskine/tørretumbler lanceres. I pressemeddelelsen oplyses det, at kapaciteten er 5 kubikfod til både vask og tørring, hvilket er logisk, da maskinen kun har en enkelt tromle. 5 kubikfod skulle svare til ca. 21 kg vask og 14 kg tørring – baseret på sammenligninger med andre LG-produkter, der er tilgængelige i både USA og Europa. Maskinens dimensioner er 69 x 106 x 85 cm (B x H x D), og den vejer 112 kg.

LG oplyser, at de indbyggede sensorer bruger AI-teknologi til at registrere tøjstruktur, smudsgrad og belastningsvolumen, og maskinen vælger derefter automatisk det rette vaske-/tørreprogram, temperatur osv. for avanceret tekstilpleje.

Funktionen ezDispense betyder, at der automatisk bruges den korrekte mængde vaskemiddel og skyllemiddel. Der kan køres 18-31 vaskecyklusser, før der skal fyldes op, og man kan få en notifikation på sin mobiltelefon, når det er tid til genopfyldning.

Pris og tilgængelighed

LG WM6998HBA har været tilgængelig i USA siden 4. januar 2024 og kostede ved lanceringen 2.999 dollars. Hvornår den lanceres i de nordiske lande, og hvad den kommer til at koste, er ikke fastlagt i skrivende stund.

Læs også Vaskemaskine/tørretumbler med stor kapacitet LG har afsløret sin seneste tilføjelse til anden generation af LG Signature-serien, en kombineret vaskemaskine og tørretumbler med en vaskekapacitet på hele 25 kg og en tørrekapacitet på 13 kg.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ejer du denne powerbank fra IKEA?

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Scroll to Top