Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Støvsug og mop med Tineco Floor One S5 Extreme

Hvorfor fare ud og hente gulvmoppen, når noget spildes, når man lige så godt kan snuppe den ledningsfri kombirengøringsmaskine?

Skrevet af / 13/04/2023 - 16:36
Støvsug og mop med Tineco Floor One S5 Extreme

Ledningsfri håndholdte støvsugere er ikke noget nyt, og mange af os har også opdaget, at der nu findes robotstøvsugere, der kan moppe gulvet. Men at trække støvsugeren frem, når nogen spilder et glas mælk på gulvet eller endda taber et æg, er der nok ingen af os, der ville gøre instinktivt.

Tineco Floor One S5 Extreme

Men det er faktisk noget, du kan gøre med Floor One S5 Extreme. Den har nemlig en ekstra sugeindstilling til væske, hvor du ikke behøver at bruge ekstra vand, hvilket betyder, at du ikke behøver at løbe ud og tømme beholderen. Der følger også en ekstra børsterulle med, så du bare kan skifte  ud, når den anden bliver våd eller beskidt.

Foto: Tineco

Floor One S5 Extreme har en støvsensor, der justerer sugestyrken og rullehastigheden alt efter, hvor beskidt gulvet er. Ved hjælp af app’en kan du se, hvor længe den skal oplades, og på skærmen kan du se, om det er tid til at skifte vandet i de to tanke. S5 siges også at kunne komme meget tæt på sokler og kroge, så man undgår skidtkanter.

Foto: Tineco

Den vejer 4,5 kg og har en driftstid på 35 minutter. Den er på markedet nu til en vejledende pris på 4.299 kroner.

Tineco Pure One S12

Har du ikke behov for at moppe, kan du vælge S12, som har en Max Power-tilstand med en sugekraft på hele 145 watt, hvilket angiveligt gør det enkelt at fjerne støv, pollen, skæl og hår fra gulvtæpper, madrasser, plaider og børnenes tøjdyr. Også S12 har en støvsensor, der automatisk justerer sugestyrken.

Foto: Tineco

Ellers kan du foretage manuelle indstillinger på touchskærmen. Skærmen viser også, hvor beskidt der er, sugestyrke, batteriniveau og Wi-Fi-signalstyrke. Med app’en kan du se ydeevne i realtid, modtage påmindelser og holde styr på rengøringsrapporten.

Foto: Tineco

For at undgå bøvl med unødvendige filterskift følger der et filterrengøringsværktøj med. Tineco fremhæver også, at S12 er støjsvag med 71 dB.

Den vejer 2,9 kg og har en opgivet driftstid på 50 minutter. S12 er også tilgængelig i butikkerne nu til en vejledende pris på 4.499 kroner.

Læs også:

Roborock S8 Pro Ultra

Nu kan du pensionere din gamle støvsuger

Roborocks flagskibsmodel er måske den bedste og smarteste robotstøvsuger på markedet.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Scroll to Top