Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Segway Cube: Energi til dit hjem

Segway-Ninebot vil sælge dig små kraftværker - eller batteribanker - til både dit almindelig hus og dit fritidshus. Og der kan meget vel være et marked for Segway Cube-serien.

Skrevet af / 04/12/2023 - 14:06
Segway Cube: Energi til dit hjem

Husholdningsbatteri, strømbatteri, powerbank eller batteribank. Kært barn har mange navne, og det gælder også nyheden fra Segway under navne Cube. Indtil videre omfatter den nye Cube-serie to modeller: Segway Cube-1000 med 1 kWt kapacitet og Segway Cube-2000 med – du gættede det – 2 kWt kapacitet.

For at sætte det i perspektiv er kapaciteten på den mindste stor nok til at klare en omgang vasketøj ved 60 grader, en middag i ovnen (lille forskel mellem en og fire pizzaer) eller til at drive et køleskab eller en fryser i cirka 24 timer.

(Foto: Segway-Ninebot)

Anvendelsesområder

Hvis du pludselig oplever en strømafbrydelse, er en power station praktisk. Den kan f.eks. forhindre, at dine dyrebare frostvarer tøer op natten over, og er den stor nok, kan de såmænd også bruges til at tage toppen af elpriserne: Oplad den, når strømmen er billig, og brug den, når strømmen er dyr.

Begge Segway-strømstationer er også bærbare, hvilket betyder, at du kan tage strøm med dig overalt. For eksempel på steder hvor du ikke kan trække en forlængerledning. Det kunne være hvis du bygger fritidshus eller hytte et sted, hvor der endnu ikke er elektricitet, og du har brug for strøm til dit værktøj. Eller hvad hvis du arrangerer et bryllup eller en anden fest i skoven og vil have et kraftigt lydsystem, men ikke har strøm? Mulighederne er mange.

Accessory power station cubes_Solar Panel_Product picture
Oplad din egen batteribank med solceller. (Foto: Segway-Ninebot)

Solceller

Segway Cube-1000 og Cube-2000 kan begge oplades med solceller, og til det formål lanceres Segway Solar Panel SP100 med op til 100 W effekt og SP200 med 200 W.

Nem sammenkobling

Segway Cube har et modulært batteridesign og kan stables, så man nemt kan parallelkoble op til fem batterimoduler. Hvert af dem har 1 kWh energi, og da de er forbundet med induktion, behøver du ikke at bekymre dig om sammenkoblingen.

Læs også Træk stikket – behold strømmen Hvis du vil holde ferie under primitive forhold, men uden at give afkald på elektroniske bekvemmeligheder, er en 230 volts powerbank løsningen.

Intelligent styring

Batterierne klarer en udgangseffekt på op til 2.200 W og justerer intelligent strømforsyningen til tilsluttede elektriske apparater for at forhindre overbelastning. De understøtter enheder med et samlet strømforbrug på op til 4.400W.

“I årenes løb har vi brugt næsten 20 millioner power-batteripakker og over 600 millioner Li-ion-battericeller på tværs af flere produktkategorier. Vores store erfaring med batteristyring kombineret med overvældende positiv feedback fra vores brugere har banet vejen for vores succes,” siger Luke Gao, grundlægger og bestyrelsesformand for Segway-Ninebot, i en pressemeddelelse.

Segway-Ninebot bliver dermed en direkte konkurrent til nogle af de etablerede batterileverandører som EcoFlow og Jackery.

Segway Power station_Lifestyle picture (6)
(Foto: Segway-Ninebot)

Segway Cube-1000 og Segway Cube-2000: Priser og tilgængelighed

Begge batteribanker vil være tilgængelige i december. Vi har endnu ikke modtaget priser, men lignende produkter fra andre producenter koster cirka 10.000 kroner for 1 kWh og 15.000 kroner for 2 kWh kapacitet. Vi forventer, at Segway vil ligge på omtrent samme niveau.

Mere info: segway.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smarte plæneklippere til budgetpris

Garmin lancerer blodtryksmåler

LG træder ind på badeværelset

Lås op med Apple Watch

Ny airfryer fra Wilfa

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

0
Scroll to Top