Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Schneider Electric lancerer ny multiwire LED drejelysdæmper

Enkel justering og energibesparelser med Wiser-systemets seneste tilføjelse.

Skrevet af / 08/12/2023 - 08:43
Schneider Electric lancerer ny multiwire LED drejelysdæmper

I takt med vinterens ankomst har Schneider Electric udvidet deres Wiser-system til hjemmet med en ny multiwire LED drejelysdæmper. Denne nyhed er designet til at tilbyde stabil og dæmpet belysning i hjemmet, selv ved lave belastninger.

Den nye trådløse lysdæmper muliggør nem justering af belysningen og kan styres både manuelt og via mobilen. Enhedens funktionalitet inkluderer også stemmestyring.

Lysdæmperen er kompatibel med flere typer lyskilder, herunder LED, halogen, lysstofrør og glødepærer, og skal sikree en jævn og stabil lysudsendelse, lover producenten.

Martin Hannibal, produktchef hos Schneider Electric, fremhæver lysdæmperens fremtidssikrede design. Ifølge Hannibal er drejelysdæmperen udviklet med fokus på at lette hverdagen, reducere energiforbrug og være kompatibel med fremtidens Smart Home-teknologier. Produktet bidrager desuden til energibesparelser, forsikrer produktchefen.

Læs også Ny røgalarm til det smarte hjem Schneider Electric lancerer en trådløs, intelligent røgalarm, som giver besked via mobilen samt et akustisk alarmsignal ved røg- og varmeudvikling i boligen.

Multiwire-teknologien gør installationen af lysdæmperen nem og fleksibel. Den er designet til at kunne integreres i en bred vifte af hjem, uafhængigt af de specifikke elinstallationer, og kan også tilpasses til at arbejde uden en smart home-gateway.

Pris og tilgængelighed

Produktet er tilgængeligt nu. Den vejledende listepris er 713,75 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Scroll to Top