Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Schneider Electric lancerer ny multiwire LED drejelysdæmper

Enkel justering og energibesparelser med Wiser-systemets seneste tilføjelse.

Skrevet af / 08/12/2023 - 08:43
Schneider Electric lancerer ny multiwire LED drejelysdæmper

I takt med vinterens ankomst har Schneider Electric udvidet deres Wiser-system til hjemmet med en ny multiwire LED drejelysdæmper. Denne nyhed er designet til at tilbyde stabil og dæmpet belysning i hjemmet, selv ved lave belastninger.

Den nye trådløse lysdæmper muliggør nem justering af belysningen og kan styres både manuelt og via mobilen. Enhedens funktionalitet inkluderer også stemmestyring.

Lysdæmperen er kompatibel med flere typer lyskilder, herunder LED, halogen, lysstofrør og glødepærer, og skal sikree en jævn og stabil lysudsendelse, lover producenten.

Martin Hannibal, produktchef hos Schneider Electric, fremhæver lysdæmperens fremtidssikrede design. Ifølge Hannibal er drejelysdæmperen udviklet med fokus på at lette hverdagen, reducere energiforbrug og være kompatibel med fremtidens Smart Home-teknologier. Produktet bidrager desuden til energibesparelser, forsikrer produktchefen.

Læs også Ny røgalarm til det smarte hjem Schneider Electric lancerer en trådløs, intelligent røgalarm, som giver besked via mobilen samt et akustisk alarmsignal ved røg- og varmeudvikling i boligen.

Multiwire-teknologien gør installationen af lysdæmperen nem og fleksibel. Den er designet til at kunne integreres i en bred vifte af hjem, uafhængigt af de specifikke elinstallationer, og kan også tilpasses til at arbejde uden en smart home-gateway.

Pris og tilgængelighed

Produktet er tilgængeligt nu. Den vejledende listepris er 713,75 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

Robotplæneklipper til budgetpris

Hurtig kombineret vaskemaskine/tørretumbler fra LG

0
Scroll to Top