Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsungs robotstøvsuger bruger AI og damp

Bespoke Jet Bot Combo er navnet på Samsungs robotstøvsugerserie for 2024, hvor den nyeste AI-teknologi i kombination med damprengøring skal give brugerne den mest effektive rengøringsoplevelse.

Skrevet af / 30/12/2023 - 07:00
Samsungs robotstøvsuger bruger AI og damp

Bespoke Jet Bot Combo er udstyret med opgraderet AI-objektgenkendelse, som er udviklet fra den teknologi, der tidligere blev introduceret i Bespoke Jet Bot AI+. Antallet af objekter, den kan skelne mellem, er højere, hvilket giver mulighed for mere præcis kørsel takket være 3D-sensoren. Den bestemmer og kategoriserer kortlagte områder som f.eks. stue og køkken og foreslår automatisk at indstille “no-go-zoner” som f.eks. badeværelse, terrasse eller entré for at sikre, at robotstøvsugeren undgår bestemte områder.

Den mest bemærkelsesværdige forbedring er ifølge Samsung, at AI Object Recognition også kan identificere pletter. Når den opdager en plet, kører den tilbage til ladestationen for at opvarme moppepuderne med højtemperaturdamp og vand og vender derefter tilbage til området. Med mopper, der roterer med 170 omdrejninger i minuttet, skulle den være i stand til at skrubbe selv vanskelige pletter væk.

Derudover kan modellen registrere gulvtypen for at give forbedret rengøring ved hjælp af en funktion kaldet AI Floor Detect. Den skelner mellem hårde gulve og tæpper og øger så automatisk sugestyrken for at suge dybtliggende støv op fra tæpperne. Funktionen hjælper også med at forhindre, at brugernes tæpper bliver våde og forurenede af beskidte moppepuder. Når Bespoke Jet Bot Combo registrerer et tæppe, beslutter den, om den vil løfte moppepuderne op eller fjerne dem helt ved ladestationen for ikke at risikere, at tæppet bliver vådt eller snavset.

Ladestationen er et tre-trins rengøringssystem til moppepuderne, som omfatter automatisk vask, damprengøring og automatisk tørring med varm luft. Efter at mopperne er blevet vasket med varmt vand opvarmet med højtemperaturdamp, bliver de dampet for at forhindre lugt, hvilket giver den bedste hygiejne.

Jeg er stolt af at introducere vores innovative støvsugerserie for 2024, Bespoke Jet Bot Combo, som bruger vores nyeste AI-teknologi til at forbedre dens anvendelighed,” siger Moohyung Lee, EVP og Head of Customer Experience Team of Digital Appliances Business hos Samsung Electronics.

Samsung Bespoke Jet Bot Combo får sin debut på CES 2024 i Las Vegas fra 9.-12. januar 2024, og Samsung oplyser, at da produktet i øjeblikket er under udvikling, kan de ovenfor beskrevne funktioner ændres.

Læs også Håndholdt rengøring på flere måder Stangstøvsugeren Samsung Bespoke Jet AI giver rene gulve og møbler, men også ondt i armen og vind i håret
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

Robotplæneklipper til budgetpris

Hurtig kombineret vaskemaskine/tørretumbler fra LG

Sikkert hjem med nyt sensorsystem fra Philips

0
Scroll to Top