Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Rustfri opvaskemaskine fra Bertazzoni

Bertazzoni udvider sortimentet af fritstående køkkenprodukter med en opvaskemaskine i rustfri stå med håndtag i tre forskellige varianter for at matche virksomhedens øvrige produkter.

Skrevet af / 13/03/2024 - 15:00
Rustfri opvaskemaskine fra Bertazzoni

Bertazzoni opdaterede for ca. to et halvt år siden sine indbygningsopvaskemaskiner (hvilket i hvidevareverdenen kan betragtes som relativt nyt, da produktcyklusser ofte er omkring 10 år) og tilbød modeller med forskydeligt frontpanel såvel som standardhængsler.

Nu udvider virksomheden sit sortiment med en fritstående model i rustfrit stål med anti-fingeraftryksoverflade. Den har plads til 15 kuverter i tre kurve, og man kan justere højden på kurven, selv når den er fyldt med service. Teleskopskinnerne med kuglelejer kan bære 9 kg vægt i kurven, og den automatiske døråbning efter opvaskeprogrammets afslutning fremskynder tørreprocessen (en funktion, der kan slås fra, hvis det ønskes).

Bertazzoni opvaskemaskine i rustfrit stål med håndtag. Fra venstre fra Heritage-, Professional- og Master-serien. Foto: Bertazzoni

Stille og enkel

Den fritstående opvaskemaskine DW60S3UDXDP har den nye invertermotor, som siges at være mere støjsvag (39 dB), vibrerer mindre og holder længere end motorerne i de tidligere modeller.

Touch-betjening og et hvidt LED-display, der er skjult på lågens overside, giver brugeren adgang til otte programmer, herunder Auto-, Eco-, Hurtig- og Rengøringsprogram.

Opvaskemaskinen er udstyret med forsinket start fra 1-24 timer, og indikatorlys på gulvet viser, når opvasken er klar. For at lette installationen kan fødderne justeres fra forsiden. DW60S3UDXDP har opvaskeklasse A, tørreklasse A og energiklasse D.

Vi har allerede et meget bredt udvalg af fritstående komfurer og en hel del fritstående køleprodukter, og det føles godt også at kunne tilbyde en fritstående opvaskemaskine til dem, der ønsker at opnå en kontrasteffekt ved at kombinere køkkeninteriøret med rustfrit stål”, siger Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia.

Pris og tilgængelighed

Bertazzoni DW60S3UDXDP vil være tilgængelig i butikkerne fra marts 2024, og prisen er 11.748 kroner inkl. håndtag fra Heritage-, Master- eller Professional-serien.

Læs også Fritstående køle- og fryseskabe fra Bertazzoni Bertazzonis nye serie af fritstående køle- og fryseskabe giver fuld fleksibilitet uden at gå på kompromis med designet og passer problemfrit ind i køkkenet som individuelle produkter eller som et matchende par.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

To nye eksklusive kulsyremaskiner

0
Lyd & Billede
Scroll to Top