Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Bertazzoni med nye fleksible køle- og fryseskabe

Bertazzonis nye serie af fritstående køle- og fryseskabe giver fuld fleksibilitet uden at gå på kompromis med designet og passer problemfrit ind i køkkenet som individuelle produkter eller som et matchende par.

Skrevet af / 13/09/2023 - 10:05
Bertazzoni med nye fleksible køle- og fryseskabe

Bertazzoni RLD60F4FXNC-køleskabet har en kapacitet på 389 liter og har tre skuffer med fugtighedsregulering, hvoraf to er udstyret med FrescoZero-teknologi. Total No Frost-teknologien betyder, at du aldrig behøver at afrime køleskabet.

PureBreezeUV bruger UV-C LED-teknologi til at fjerne 99,99 procent af bakterier og skimmelsvampe på filteret på 30 minutter, og 99,99 procent af vira (inklusive SARS-CoV-2) på filteret på 40 minutter, siger virksomheden og tilføjer, at et aktivt kulfilter effektivt filtrerer lugte fra for at holde kølemiljøet friskt.

Køleskabet måler 186 x 59,5 x 65 cm (HxBxD) og er i energiklasse E (121 kWh/år).

Matchende fryser

Fryseren, Bertazzoni RFZ60F4FXNC, har en kapacitet på 278 liter og kan bruges alene eller i kombination med køleskabet. Fryseren har fem skuffer og to faste dørrum samt to hylder i fuld bredde og en ismaskine.

Ismaskinen “Twist” skaber store mængder is med et enkelt system – fyld bare bakkerne med vand, lad dem fryse, og drej dem derefter for at få al den is, du har brug for.
Fryseren er ligesom køleskabet udstyret med PureBreezeUV, som eliminerer bakterier, skimmelsvampe og vira, og kombinationen af en inverterkompressor, en fordamper og en ventilationsanordning skulle effektivt forhindre frostdannelse ved at fjerne fugt og luft fra fryseren – Total No Frost betyder ingen afrimning, nogensinde, ifølge Bertazzoni.

Fryseren har målene 186 x 59,5 x 65 cm (HxBxD) og energiklasse E (248 kWh/år).

Vi har ventet på disse produkter, og nu er de her endelig. Vi tilbyder allerede det fritstående køle- og fryseskab med fransk dør på 90 cm og køle- og fryseskabet med krydsdør på 84 cm, og med de nye modeller på 60 cm går vi for alvor ind på markedet for udskiftning af hvidevarer. Og til efteråret udvider vi det fritstående sortiment yderligere, dels med kombinerede køle-/fryseskabe, men også med fritstående opvaskemaskiner i rustfrit stål, siger Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia.”

 

Pris og tilgængelighed

Bertazzoni RLD60F4FXNC køleskab og RFZ60F4FXNC fryser er tilgængelige i butikkerne nu, i rustfrit stål. Den vejledende udsalgspris er 9.499 kroner for køleskabet og 10.999 kroner for fryseren. Både køleskabet og fryseren har vendbare døre. Håndtag i Professional- og Master-serien kan tilkøbes – vejledende udsalgspris 749 kroner pr. styk.

Læs også Lav mad med dobbeltovne, induktionskogeplade og stegebord Fritstående komfurer har været hjertet i virksomheden Bertazzoni i mere end 140 år, og nu lanceres nye flagskibsprodukter i form af 120 cm brede komfurer med dobbeltovne, induktionskogeplade og stegebord.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Scroll to Top