Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

RoboUP Rhino 1 er “skræddersyet til brugernes behov”

Robotklipperen RoboUP Rhino 1 har firehjulstræk og er designet til at kunne komme frem "overalt". Selv de mest komplekse græsplæner er ikke noget problem, hvis vi skal tro producenten.

Skrevet af / 09/02/2024 - 12:56
RoboUP Rhino 1 er “skræddersyet til brugernes behov”

Den kinesiske robotplæneklipperproducent RoboUP har taget brugernes feedback på sin første kreation alvorligt og lancerer nu den nye Rhino 1. Skræddersyet til brugernes behov, som det hævdes.

Rhino 1 er udviklet på baggrund af omfattende brugerfeedback og har ifølge RoboUP en overlegen klippeydelse, fremragende navigation og et brugervenligt design, der imødekommer forskellige behov.

Bygget med brugerne i tankerne

Rhino 1’s rejse begyndte med måneders indsamling af brugerfeedback, hvilket resulterede i en robotplæneklipper, der er både kraftfuld og tilpasningsdygtig, i stand til at håndtere komplekse terræner og levere en nøjagtigt trimmet plæne hver gang. Dette fokus på brugernes behov rækker ud over funktionalitet og påvirker endda produktets navn.

RoboUP Rhino 1
Inspireret af næsehornets kraft og smidighed. (Foto: RoboUp)

Styrke og pålidelighed

“Rhino” er valgt ud fra næsehornets styrke og smidighed, og RoboUP har også tilføjet “reliability”, selvom vi ikke ved, hvad der gør næsehornet specielt pålideligt. Men at dømme efter producentens egne ambitioner for Rhino 1, er det bestemt et produkt, der skal tages alvorligt.

Læs også Farvel til kanttråden Robotter til plænen er lige blevet meget sjovere

Firehjulstræk

RoboUP hævder, at Rhino 1 ikke kun er opkaldt efter et barskt dyr, men at klipperen også er bygget som et. Det bil-lignende ydre fungerer som et skjold mod elementerne og sikrer drift i al slags vejr – undtagen snevejr, går vi ud fra. Med det smidige firehjulstræk manøvrerer plæneklipperen ubesværet på skråninger, ujævnt og bumlet terræn og klipper præcist selv under krævende forhold.

RoboUp Rhino 1 product-sensing system
Rhino 1 plæneklipperen fra RoboUp har sensorer overalt. (Illustration: RoboUp)

Skræddersyede løsninger til forskellige behov

Uanset om du har en stor ejendom eller en kompleks have, vil Rhino 1 opfylde dine behov. Med en robust drivlinje og gode køreegenskaber samt en kraftfuld klippeydelse, og med forlænget batterilevetid og hurtig opladning minimeres produktets nedetid, så den kan klippe store plæner hurtigt og effektivt.

Vi bliver også lovet en intuitiv app med flere plæneområder, så du nemt kan planlægge og tilpasse klipningen til hvert område. Alt sammen for at sikre en problemfri brugeroplevelse.

RoboUp Rhino 1 lifestyle
Kanttråden er erstattet af et intelligent navigationssystem. (Foto: RoboUp)

RoboUp Rhino 1: Tilgængelighed og pris

RoboUp har endnu ikke oplyst, hvad Rhino 1 kommer til at koste, eller hvornår den kommer på markedet. Men vi har allerede bestilt en til test, så vi vil tro og håbe, at den bliver lanceret i tide til starten af grillsæsonen. Der er i øjeblikket to plæneklippere i serien: T500p til 1.900 dollars (ca. 13.000 kroner) og den større T1000p til 2.600 dollars (ca. 18.000 kroner). Vi forventer ikke, at den nye Rhino 1 bliver billigere.

Mere info: iroboup.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

0
Scroll to Top